Monday, September 26, 2022

Nvidia sürücüleri indirme

Nvidia sürücüleri indirme
Yükleyici:Mishel-Ernest
Ekleme Tarihi:05.05.2019
Dosya boyutu:28.68 Mb
İşletim sistemleri:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
İndirilenler:36530
Fiyat:Ücretsiz* [*Ücretsiz Kayıt Gerekli]





NVIDIA Denetim Masası'nı edinin - Microsoft Store


Daha fazla bilgi. Hata ayıklama: Öncelik: {{ blogger.comty }} Hedefler: {{ blogger.coms }} Platformlar: {{ blogger.comrms }} API'ler: {{ blogger.com }}Tahmini Okuma Süresi: 10 dakika Bu indirme güncellendiğinde bir E-posta alın. En iyi oyun deneyimine sahip olduğunuzdan ve en hızlı performansı elde ettiğinizden emin olmak için NVIDIA grafik kartları için en son sürücüyü indirin. Bu NVIDIA GeForce sürücü indirmesi şunları destekler: GeForce RTX , RTX Ti, RTX , RTX Ti, RTX , RTX Ti, RTX /5 Aralık 20,  · NVIDIA GeForce WHQL sürücülerini indirin. Yeni bir oyun piyasaya sürülmeden önce, sürücü ekibi, her performans ayarının ve hata düzeltmesinin dahil edildiğinden emin olmak için son dakikaya kadar çalışıyor




nvidia sürücüleri indir


Yayında Öne Çıkanlar


Bu NVIDIA yazılımının kullanımına ilişkin ayrıntılar NVIDIA Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesinde bulunabilir. GeForce Experience tarafından optimize edilen oyunlar, seçilen işleme çözünürlüğüne göre otomatik olarak yapılandırılır. Bu özelliği etkinleştirmek için en son Game Ready Sürücüsünü indirmeniz yeterlidir. Destek nvidia sürücüleri indir GPU yükseltme için Ekran Görüntüsü Yakalama. 88 yeni oyun için Freestyle ve Ansel desteği eklendi:. Aşağıdakiler dahil 83 yeni oyun için optimum ayar desteği eklendi:, nvidia sürücüleri indir. Tüm GeForce Deneyimi Desteklenen Oyunlar için Tek Tıkla HDR Ekran Görüntüsü Yakalama. En son Game Ready Driver ile 25 oyun için Freestyle ve Ansel desteği eklendi:.


Daha fazla oyun, cihaz ve monitör için NVIDIA Reflex Latency Analyzer Desteği. Aşağıdakiler dahil 21 yeni oyun için optimum ayar desteği eklendi:, nvidia sürücüleri indir. Aşağıdakiler dahil 20 yeni oyun için optimum ayar desteği eklendi:. En yeni Game Ready Driver ile 38 oyun için Freestyle ve Ansel desteği eklendi:. 58 yeni oyun için optimum ayar desteği eklendi:. 41 yeni oyun için optimum ayar desteği eklendi:. En son Game Ready Driver ile 39 oyun için Freestyle ve Ansel desteği eklendi:. 47 yeni oyun için optimum ayar desteği eklendi:. Aşağıdakiler dahil 26 yeni oyun için optimum ayar desteği eklendi:. Freestyle ve Ansel ile Yüzlerce ReShade Filtresi Kullanın. Zombiler: Battle for Neighborville, Red Dead Redemption 2, Rune 2, Secret Neighbor, Star Wars Jedi: Fallen Order, Stranded Sails - Explorers of the Cursed Islands, The Cycle, The Legend of Bum-Bo, nvidia sürücüleri indir, ve Trine 4: Kabus Prensi.


Ayrıca Metro Exodus - The Two Colonels ve Stay in the Light için RTX optimizasyonlarını da güncelledik. Nvidia sürücüleri indirme Daha fazla oyun için Serbest Stil Oyun Filtresi. Ansel Fotoğraf Modu'nu kullanarak daha fazla oyunda Muhteşem Fotoğraflar Çekin. 25 oyun için daha Serbest Stil Oyun Filtresi uygula. NVIDIA Highlights'ı kullanarak en iyi anlarınızı daha fazla oyunda yakalayın! için en son oyun güncellemelerinde Öne Çıkanlar desteğine göz atın Nvidia sürücüleri indirme Savaşlar, Kirli Bomba, Ölen Işık: Kötü Kan, Europa Ring of ElysiumExtopia, nvidia sürücüleri indir, GRIP, Hitman 2, Insurgency Sandstorm, Justice, Knives Out PC Plus, Lost Ark, Shadow of Tomb Raider, Sustalı ve X-Morph: Savunma. Aylık yarışmamıza katılın ve Shot'ta GeForce ile paylaşın. GeForce Experience 3 ile.


Ansel RTX, temel Ansel özelliklerini yüzlerce oyuna genişleterek, istiflenebilir filtreler eklemenize, HDR formatında kaydetmenize ve hatta GeForce RTX GPU'larda AI kullanarak 8K çözünürlüğe kadar ekran görüntüleri yakalamanıza olanak tanır. Islands of Nyne: Battle Royale, Dirty Bomb Switchblade ve Prey Mooncrash için en son oyun güncellemelerinde Öne Çıkanlar eklendi. 66'dan fazla desteklenen Ansel oyunundan fotoğraf çekin nvidia sürücüleri indir, Shot with GeForce adlı yeni oyun fotoğraf galerimizde paylaşın ve aylık yarışmamıza katılın. Oyununuzu aynı anda kaydedin ve yayınlayın! Artık yayınlarınızın yüksek kaliteli videolarını Twitch, YouTube ve Facebook'ta arşivleyebilirsiniz. Yeni Filtreler nvidia sürücüleri indir Serbest Stil Oyun Filtreleri ve Ansel Fotoğraf Modu.


Arka planı kaldırmak ve değiştirmek için Yeşil Ekran Filtresi, oyununuza özelleştirilebilir PNG'ler eklemek için Çıkartma Filtresi ve sinematik video kayıtları için Mektup Kutusu Filtresi'ni kullanın. GeForce ile ilgili bir örneğe göz atın. Ek olarak, GeForce Experience artık Deep Learning Super-Sampling DLSS gibi RTX teknolojilerini de destekliyor, nvidia sürücüleri indir. Desteklenen 50'den fazla Ansel oyunundan fotoğraf çekin, Shot with GeForce adlı yeni oyun fotoğraf galerimizde paylaşın ve aylık yarışmamıza katılın. Artık Oyun İçi Yer Paylaşımı aracılığıyla videoları doğrudan Weibo ile paylaşabilirsiniz! Kingdom Come: Deliverance ve War Thunder gibi oyunlarda NVIDIA Highlights'ı kullanarak en iyi anlarınızı otomatik olarak yakalayın. Artık favori GIF'lerinize metin ekleyebilir ve bunları paylaşabilirsiniz nvidia sürücüleri indir Facebook, nvidia sürücüleri indir, Weibo veya Google Fotoğraflar. Ayrıca Oyun Filtreleri ve Fotoğraf Modunda da bazı güncellemeler yaptık.


Daha fazlası için okumaya devam edin nvidia sürücüleri indir GeForce Experience tarafından çekilen herhangi bir videodan kısa GIF'ler oluşturun. En sevdiğiniz video 5 ila 15 saniyelik klibi seçin, üstüne veya altına metin ekleyin ve Facebook, Weibo veya Google Fotoğraflar'da GIF olarak paylaşın! Benzersiz filtrenizi oluşturmak artık daha kolay - Oyun Filtresi menüsünden eklenecek filtreyi seçmeniz yeterlidir. Ayrıca, tercihlerinizi hatırlayarak sorunsuz hale getirdik, böylece bir sonraki oynadığınızda filtreyi yeniden uygulamanız gerekmez, nvidia sürücüleri indir. Fotoğraf Modu için, [Ekle] düğmesine basarak menüyü gizleme seçeneği sunuyoruz - böylece en sevdiğiniz Ansel oyununun geçişlerini kaydedebilirsiniz.


Topluluğun en iyi Ansel fotoğraflarını sergileyen GeForce ile Çekilmiş oyun fotoğraf galerimizi ziyaret edin ve aylık yarışmamıza katılın. Final Fantasy XV Windows Edition, Call of Duty: WWII gibi daha fazla oyunda ShadowPlay Highlights'ı kullanarak en iyi anlarınızı otomatik olarak yakalayın, Nvidia sürücüleri indirme 7. Ardından Öne Çıkanlarınızı GIF'lere dönüştürebilir ve bunları Facebook, Weibo ve Google Fotoğraflar'da paylaşabilirsiniz. Son olarak, en iyi Ansel oyun içi fotoğraflarınızı yakalayıp yeni sanat galerimiz Shot with GeForce'a yüklemek için GeForce Experience'ı kullanın. ShadowPlay Highlights'ı kullanarak daha fazla oyunda en iyi anlarınızı yakalayın! Öne Çıkanlar artık Call of Duty: WWII ve Tekken 7 için en son oyun güncellemelerinin yanı sıra Final Fantasy XV Windows Edition ve Metal Gear Survive gibi yakın zamanda çıkan oyunlara dahil edilmiştir.


En sevdiğiniz Öne Çıkanlar videosunu çekin ve 5 ila 15 saniyelik bir GIF'i Facebook, Weibo'da paylaşın, nvidia sürücüleri indir, veya Google Fotoğraflar! Artık beta sürümünden çıktı, bir GIF paylaşmak için Öne Çıkanlar özetinden "Biçim: Animasyonlu GIF"i seçin, nvidia sürücüleri indir. En iyi oyun fotoğraflarınızı yeni Shot with GeForce web sitemize yükleyin ve sergileyin. Topluluğun en iyi Ansel'ini sergileyen GeForce ile Çekilmiş oyun fotoğraf galerimizi ziyaret edin nvidia sürücüleri indir. Artık kayıt veya yayın yaparken oyun içi bindirme ayarlarına erişebilirsiniz. Serbest Stil Oyun Filtreleri beta özelliği ile oyununuzu özelleştirin. Artık oyun oynarken oyunlarınıza işlem sonrası filtreler uygulayabilirsiniz.


Renk veya doygunluk üzerinde ince ayar yaparak oyununuzun görünümünü ve havasını değiştirin veya doğrudan oyun içi arayüzümüzden HDR gibi dramatik işlem sonrası filtreler uygulayın, nvidia sürücüleri indir. Geliştirilmiş Ansel Fotoğraf Modu beta özelliğimizle güzel oyun fotoğrafları çekin. 7 yeni filtreyle güçlü fotoğraf düzenleme yetenekleri ekledik, nvidia sürücüleri indir, 18 farklı kontrol ve gelişmiş efektler için filtreleri bir araya getirme yeteneği. ShadowPlay Highlights ile Fortnite Battle Royale'deki en iyi anlarınızı yakalayın. Fortnite Battle Royale için ShadowPlay Highlights desteğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.


GeForce Experience, en iyi anlarınızı otomatik olarak yakalar ve arkadaşlarınızla paylaşmak için en iyi Öne Çıkanlarınızı sunar. Microsoft Windows Oyunlarının videolarını kaydedin ve ekran görüntülerini alın. ShadowPlay'e UWP desteği ekledik, yani şunları yapabilirsiniz: nvidia sürücüleri indir Microsoft Windows Mağazasından satın alınan oyunlardan videolar kaydedin ve ekran görüntüleri alın. Need for Speed ​​Payback gibi oyunları çalıştırın ve en sevdiğiniz anları yakalamaya başlayın. Oculus Store aracılığıyla yüklenen oyunlar ve Windows Hızlı Başlatma çubuğunuzda bulunan oyunlar için oyun algılamayı hızlandırdık. Artık oluşturabilir ve paylaşabilirsiniz, nvidia sürücüleri indir.


Oyun videolarınızdan doğrudan Facebook, Google veya Weibo'ya GIF dosyaları. Favori yayınlarınızı, videolarınızı ve ekran görüntülerinizi Facebook'ta paylaşın. HDR ile 4K'da PC'nizdeki oyunları TV'nize aktarın. Bu site, tüm içeriğini görüntülemek için Javascript gerektirir. Bu web sitesinin tüm işlevlerine erişmek için lütfen Javascript'i etkinleştirin. Web tarayıcınızda JavaScript'i nasıl etkinleştireceğinize ilişkin talimatlar aşağıda verilmiştir. Sürüm: Yayın Tarihi: Dil: Dosya Boyutu:. Şimdi İndirin. Geforce Experience Client'ı indirmek için lütfen bir masaüstü tarayıcısına gidin. Yayında Öne Çıkanlar. GPU yükseltme için Ekran Görüntüsü Yakalama desteği GeForce Experience artık destekliyor nvidia sürücüleri indir Dinamik Süper Çözünürlük DSR ve Görüntü Keskinleştirme gibi NVIDIA çözünürlük ölçekleme özellikleri için yakalama.


Video yakalama desteği gelecekteki bir sürümde gelecek. 88 yeni oyun için Freestyle ve Ansel desteği eklendi: En yeni Game Ready Driver ile 24 oyun için Freestyle ve Ansel desteği ekledik: 22 Racing Series, Age of Empires IV, Alan Wake Remaster, Aliens: Fireteam Elite, Automobilista 2, Back 4 Blood, BattlefieldBlood of Heroes, Bravely Default II, Call of Duty - Vanguard, Chivalry 2, Cris Tales, Crysis 2 Remastered, Crysis 3 Remastered, Deathloop, Death's Door, Diablo II: Resurrected, nvidia sürücüleri indir, Doki Doki Edebiyat Kulübü Plus! Windows 10'da, kullanıcıların masaüstü ve dizüstü bilgisayar sistemlerinde aynı anda video kaydedip yayınlayamamasına neden olan bir sorun düzeltildi. Oyun içi yer paylaşımındaki FPS sayacıyla ilgili sorunlar ele alındı. GameStream kullanıcılarının hata kodu b alması sorunu düzeltildi Nvidia sürücüleri indirme Canlı Yayının Twitch tarafından kullanılamaması sorunu.


Dizüstü bilgisayar kullanıcıları için Anında Yeniden Oynatma ve Kaydı çalışmama sorunu düzeltildi, nvidia sürücüleri indir. En yeni Game Ready Driver ile 25 oyun için Freestyle ve Ansel desteği eklendi: En sevdiğiniz Ansel veya Freestyle oyunlarına uygulandığında Oyun Filtrelerinin yanıt verme hızını iyileştirdik. En son Game Ready Sürücüsünde bulunan yeni Oyun Filtrelerine göz atın. Şimdi, en iyi 15 rekabetçi atıcıdan 12'si Reflex'i destekliyor. Bu teknolojiyle birlikte, uçtan uca sistem gecikmesini ölçmek için bir araç olan Reflex Latency Analyzer'ı tanıttık. Ölçümü kolaylaştırmak için Overwatch, Rainbow Six Siege ve Rust'a Gecikme Flaş Göstergesi eklendi. Hazırlık, Old School RuneScape, Çiftlik Simülatörü, Resident Evil Nvidia sürücüleri indirme, Rogue Heroes: Ruins of Tasos, Teamfight Manager, The Fabled Woods, Total War: Rome Remastered Ezilmiş böcekler!


Advanced Optimus dizüstü bilgisayarlar için oyun içi yer paylaşımıyla ilgili uyumluluk sorunları giderildi. Çözünürlük değiştirildikten sonra oyun içi yer paylaşımının devre dışı bırakılması sorunu düzeltildi. NVIDIA Reflex Latency Analyzer Geliştirmeleri Geçtiğimiz Eylül ayında, Overwatch gibi rekabetçi oyunlarda sistem gecikmesini azaltan NVIDIA Reflex adlı yeni bir teknolojiyi kullanıma sunduk, Nvidia sürücüleri indirme, Fortnite ve daha fazlası. Bu teknolojinin yanı sıra, gecikmeyi ölçmek için Reflex Latency Analyzer adlı yenilikçi bir araca sahip Hz G-SYNC e-spor ekranlarını da tanıttık.


Daha fazla oku




krom ücretsiz indir


DOTA2 ile oyundan ALT sekmesi yapıldıktan sonra Oyun İçi Arayüzünün açılmamasına neden olan bir sorun düzeltildi. serbest stil nvidia sürücüleri indir En yeni Game Ready Sürücüsü ile 38 oyun için Ansel desteği eklendi:. Daha fazla bilgi için Sürücü geliştirmedeki yenilikler sayfasını ziyaret edin. Artık YouTube, Twitch ve Facebook'ta oyun videoları ve canlı yayınlar kaydedebilir ve paylaşabilirsiniz. Ek olarak, bu sürüm ayrıca The Persistence, Chivalry 2, Sniper Ghost Warrior Contracts 2 ve War Thunder ve Escape from Tarkov'daki yeni NVIDIA Reflex entegrasyonları için en uygun desteği sağlıyor. Game Ready Sürücü bildirimleri için UI geliştirmeleri eklendi, nvidia sürücüleri indir.

No comments:

Post a Comment