Thursday, September 15, 2022

Lataa google chrome Windows 10:lle

Lataa google chrome Windows 10:lle
Lähettäjä:Moogy
Lisäyspäivämäärä:14.06.2019
Tiedoston koko:58.14 Mb
Käyttöjärjestelmät:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Lataukset:39282
Hinta:Ilmainen* [*Ilmainen rekisteröinti vaaditaan]





Lataa ja asenna Google Chrome Windows 10 -tietokoneelle


19. lokakuuta  · Jos tietokoneellesi ei ole vielä asennettu Chrome-selainta, tutustu Google Chromen lataamiseen ja asentamiseen Windows 10 (64- tai 32-bittinen) PC:lle. Huippuohjelmistokehittäjänä MiniTool-ohjelmisto julkaisee MiniTool Power Data Recoveryn, MiniTool Partition Wizardin, MiniTool ShadowMakerin ja monia muita ilmaisia ​​työkaluja Windows Bloggerille.comted Lukuaika: 3 minuuttia Google Chrome on nopea verkkoselain, joka on saatavilla ilmaiseksi. Ennen lataamista voit tarkistaa, tukeeko Chrome käyttöjärjestelmääsi ja onko sinulla kaikki muut järjestelmävaatimukset. Google Chromen ohje. Windows 10 ja Chrome-ikkuna avautuu, kun kaikki on tehty 18. maaliskuuta  · Selvitä, mikä tekee Chromesta maailman suosituimman selaimen. Ilmainen lataus, % turvallista/10




lataa google chrome Windows 10:lle


Etsi Macisi sirutyyppi


Microsoft Edge on optimoitu sekä Mac-tietokoneille, joissa on yleisimmät Intel-sirut, että Mac-tietokoneille, joissa on Apple-sirut joihinkin uudempiin Mac-malleihin, lataa google chrome Windows 10:lle. Epävarma? Katso ohjeet. Vastaanottaja lataa google chrome Windows 10:lle selaimessa, sinun on oltava tietokoneen järjestelmänvalvoja ja sinun on ehkä ladattava päivitykset Windows 10 -tietokoneellesi ja käynnistettävä se uudelleen. Selaimen asentaminen edellyttää, että olet tietokoneen järjestelmänvalvoja lataa google chrome Windows 10:lle päivitykset Windows-tietokoneellesi ja käynnistä se uudelleen. Nämä käyttöoikeusehdot ovat sopimus sinun ja Microsoft Corporationin tai jonkin sen tytäryhtiön välillä. JOS NOUDATTAA NÄITÄ KÄYTTÖOIKEUSEHTOJA, SINULLA ON ALLA OLEVAT OIKEUDET. JOS ET HYVÄKSY NIITÄ, SINULLA EI OLE OIKEUSTA EIKÄ SAA LADATA TAI KÄYTTÄÄ OHJELMISTOA.


SE VAIKUTTAA RIITOJEN RATKAISEMINEN, lataa google chrome Windows 10:lle. Lähdekoodin noudattamistiimi Microsoft Corporation One Microsoft Way Redmond, WA USA. Microsoft Edgen asentaminen lisää Microsoft-tietovaraston, joten järjestelmäsi pitää Microsoft Edgen automaattisesti ajan tasalla. Microsoft Edgessä on sisäänrakennetut työkalut, jotka tekevät parhaan verkkokaupan saamisen helpommaksi kuin koskaan. Täytä toimitustietosi automaattisesti ja käytä kuponkeja tehdäksesi verkkokaupoista nopeaa ja helppoa. Ominaisuus saatavilla vain Yhdysvalloissa. Microsoft Edge on suunniteltu säästämään aikaasi, joten sinulla on enemmän energiaa luomiseen, työskentelyyn ja pelaamiseen haluamallasi tavalla. Ryhmittele ja tiivistä välilehdet järjestääksesi sisältöäsi, tehdäksesi tilaa lisää tai lisätäksesi ne kokoelmaan myöhempää käyttöä varten. Pidä kokoelmiin lisäämäsi inspiraatiot synkronoituna Pinterest-taulujesi kanssa.


Verkkokaappauksen avulla voit nyt merkitä ja lisätä kommentteja verkkosivujen kuvakaappauksiin kynällä tai kosketuksella. Immersive Reader auttaa sinua pysymään keskittyneenä lukeessasi verkossa antamalla sinun suodattaa sotkun ja häiritsevän sisällön artikkeleista ja sivustoista. Microsoft Edge tarjoaa työkalut yksityisyytesi ja tietoturvasi suojaamiseen verkossa. Tutustu salasanojen terveyteen, seurannan ehkäisyyn ja muuhun. Microsoft Edge varoittaa sinua kaikista online-loukkauksista ja voi luoda ja tallentaa vahvoja salasanoja. Microsoft Edge antaa sinulle enemmän hallintaa tietojesi suhteen ja enemmän läpinäkyvyyttä siitä, mitkä seurantalaitteet estetään, kun selaat verkkoa seurannan eston avulla. CyberRatingsin riippumattoman testin mukaan. org, Microsoft Edge tarjoaa parhaan suojan haittaohjelmia ja tietojenkalastelua vastaan ​​verrattuna Chromeen ja muihin suosittuihin Windowsin selaimiin. Selaustila lapsille, jossa on sisäänrakennettu suojaus ja mukautetut mallit, jotta lapsesi voivat surffata juuri heille räätälöidyssä verkossa.


Lisää toimintoja selauskokemukseesi lataamalla suosikkilaajennuksiasi Microsoft Edge Addons -kaupasta mukauttaaksesi käyttökokemustasi. Kirjaudu Microsoft-tilillesi ja synkronoi saumattomasti salasanasi, suosikkisivustosi ja profiiliasetuksesi eri laitteiden välillä, jotta voit keskittyä olennaiseen. Microsoft Edge on paras selain Windowsille. Synkronoi salasanasi, suosikkisi ja asetuksesi useiden laitteiden välillä ja aloita Microsoft Edgen käyttö jo tänään. Synkronoi salasanasi, suosikkisi ja asetuksesi helposti useiden laitteiden välillä. Lataa Microsoft Edge uudeksi luotettavaksi verkkoselaimeksi jo tänään. Microsoft Edge on ladattavissa iOS-laitteellesi. Synkronoi salasanasi, suosikkisi ja kokoelmasi sisäänkirjautuneiden laitteiden välillä. Asenna sovellus skannaamalla QR-koodi. Microsoft Edge on ladattavissa Android-laitteellesi.


Windows Serverin käyttö? Lataa Microsoft Edge tästä. Microsoft Edge on nyt saatavilla Linuxille. Lataa Linuxille. deb Linux. Android on Google Inc:n tavaramerkki, lataa google chrome Windows 10:lle. Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Apple ja Apple-logo ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä. ja muut maat ja alueet. App Store on Apple Inc:n palvelumerkki. Siirry pääsisältöön. Tutustu Microsoft Edgen innovatiivisiin ominaisuuksiin Sisäänrakennetut työkalut tarjoavat tuottavamman ja turvallisemman selauskokemuksen. KÄYNNISTÄ MICROSOFT EDGE. Mikä versio on paras Mac-tietokoneellesi? Mac Intel-sirun kanssa Yleisin Mac Apple-sirun kanssa. Etsi Macisi sirutyyppi Napsauta Apple-logoa näytön vasemmassa yläkulmassa. Valitse Tietoja tästä Macista. Valintaikkunan pitäisi ilmestyä.


Varmista, että Yleiskatsaus-välilehti on valittuna. Lataa Microsoft Edge. MICROSOFT-OHJELMISTON KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSEN EHDOT MICROSOFT EDGE. MICROSOFT EDGE WINDOWS-LAITTEILLE. Windowsin lisenssiehdot. Jos Ohjelmisto on ladattu Microsoftilta ja merkitty esikatselu-, sisäpiiri-, beta- tai ennakkojulkaisuksi tai jos sen on muuten ilmoitettu olevan ohjelmiston lopullinen vähittäisversio, soveltuvat osiossa 1 olevat ehdot. Osa 1. Huolimatta yllä olevasta kohdasta 1. Saatat hankkia päivityksiä vain Microsoftilta tai valtuutetuista lähteistä, ja Microsoft saattaa joutua päivittämään järjestelmäsi tarjotakseen sinulle kyseiset päivitykset. Hyväksymällä tämän sopimuksen hyväksyt tämäntyyppisten automaattisten päivitysten vastaanottamisen ilman erillistä ilmoitusta. Esikatselut ovat kokeellisia, mikä tarkoittaa, että esikatselut eivät välttämättä toimi oikein ja voivat poiketa olennaisesti kaupallisesti julkaistusta versiosta. Joissakin tapauksissa esikatselut voivat jopa vahingossa vahingoittaa laitettasi tehden siitä käyttökelvottoman tai aiheuttaa satunnaisia ​​kaatumisia, tietojen katoamista tai sovellusten lakkaamisen tai poistamisen.


Palauttaaksesi saatat joutua asentamaan sovelluksesi, käyttöjärjestelmän uudelleen tai päivittämään laitteen. Joissakin tapauksissa et ehkä voi palata aiempaan ohjelmistoversioosi. Koska esikatselut voivat sisältää enemmän virheitä tai epätarkkuuksia, sinun tulee varmuuskopioida laitteesi ennen esikatselun asentamista, lataa google chrome Windows 10:lle. Suosittelemme esikatselun asentamista muihin kuin tuotantolaitteisiin, jotka eivät ole liiketoiminnan kannalta kriittisiä, koska joudut todennäköisemmin kaatumisiin, asetuksiin ja käytäntöihin muutoksia, tietojen tai sovellusten katoamista, ominaisuuksien ja toimintojen muutoksia, muiden sovellusten lakkaamisen, päivittymisen tai poistetaan laitteestasi automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta ja muita mahdollisia ongelmia. Microsoft ei välttämättä tarjoa tukipalveluita esikatseluille. Et luovuta lähetystä, joka on lisenssin alainen, joka edellyttää Microsoftin lisensoivan ohjelmistonsa tai dokumentaationsa kolmansille osapuolille, koska Microsoft sisällyttää sisältösi niihin.


Lataa google chrome Windows 10:lle oikeudet säilyvät tästä sopimuksesta. Microsoft voi muuttaa tai lopettaa esikatselun tai lopettaa käyttöoikeutesi esikatseluihin milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta ja mistä tahansa syystä. Voit lopettaa esikatselun käytön milloin tahansa poistamalla asennuksen ja poistamalla kaikki esikatselun kopiot. Tiedonkeruu esikatselua varten. Esikatselut eivät ehkä sisältäneet, heikentyneet tai erilaiset turvallisuuteen, yksityisyyteen tai saavutettavuuteen, lataa google chrome Windows 10:lle, kaupallisesti tarjottujen palvelujen ja ohjelmistojen saatavuus- ja suhteellisuusstandardit.


Kohdassa 1 katetut esikatselut. Esikatselujen käytöstäsi keräämiäsi tietoja, mukaan lukien diagnostiikka-, tekniset, virheraportit, kaatumisvedokset ja muut asiaan liittyvät tiedot esikatselua käyttävistä laitteistasi, voidaan käyttää, tallentaa, käsitellä ja analysoida Windowsin ja esikatselujen säilyttämiseksi lataa google chrome Windows 10:lle tähän mennessä suojattu ja toimiva. Se auttaa meitä myös parantamaan Microsoftin tuotteita ja palveluita, ja sitä voidaan käyttää mihin tahansa muuhun Microsoftin tietosuojalausunnossa kuvattuun tarkoitukseen. Muut palvelut. Muiden palvelujen tai muihin palveluihin perustuvien ohjelmistoominaisuuksien käyttöäsi voivat säännellä erilliset ehdot ja erilliset tietosuojakäytännöt.


Muut palvelut eivät välttämättä ole saatavilla kaikilla alueilla, lataa google chrome Windows 10:lle. Et saa käyttää tunnuksia, joita Ohjelmisto käyttää ohjelmistosta erillään olevaan Microsoft Azure -palveluun kutsumiseen. MICROSOFT EDGE MUILLE KUIN WINDOWS-LAITTEILLE. Asennus- ja käyttöoikeudet. Ohjelmiston asentamista ja käyttöä varten millä tahansa muulla kuin Windows-alustalla, mukaan lukien mutta ei rajoittuen macOS ja Linux, voit asentaa ja käyttää yhtä ohjelmiston kopiota millä tahansa laitteella, joka käyttää kyseistä ei-Windows-alustaa. Kolmannen osapuolen ohjelmisto. Ohjelmisto voi sisältää kolmannen osapuolen ohjelmistoja, jotka on lisensoitu sinulle tämän sopimuksen nojalla tai heidän omilla ehdoillaan tai avoimen lähdekoodin lisensseillä lähdekoodin saatavuusvaihtoehdoilla. Vaikka tällaisia ​​ohjelmistoja säännellään muilla sopimuksilla, alla oleva vastuuvapauslauseke, vahinkojen rajoitukset ja poissulkemiset pätevät myös sovellettavan lain sallimissa rajoissa.


Kohdassa 2 katetut esikatselut. Esikatselujen käytöstäsi kerättyjä tietoja, mukaan lukien diagnostiikka-, tekniset, virheraportit, kaatumistiedot ja muut asiaan liittyvät tiedot esikatselua käyttävistä laitteistasi, voidaan käyttää, tallentaa, käsitellä ja analysoida, jotta esikatselut pysyvät ajan tasalla, suojattuna ja toimivat oikein. Viestintä kanssasi. Microsoft voi käyttää yhteystietojasi i kommunikoidakseen kanssasi koskien sinua lataa google chrome Windows 10:lle Ohjelmistoa ja ii tarjotaksemme sinulle lisätietoja Ohjelmistosta ja muista Microsoftin tuotteista tai palveluista. Tämä yhteydenotto voi olla sähköpostitse, tekstiviestillä, pikaviestillä, verkkochatilla, puhelimitse, käyttöliittymässä tai muulla tavalla, ja se voi sisältää tarjouksia. Voit aina valita, haluatko vastaanottaa mainossähköpostia, tekstiviestejä, puheluita ja postia Microsoftilta.


Et anna Microsoftille Esitystä, joka on lisenssin alainen, joka edellyttää Microsoftin lisensoivan ohjelmistonsa tai dokumentaationsa kolmansille osapuolille, koska Microsoft sisällyttää niihin palautteesi. Tiedonkeruu. Ohjelmisto voi kerätä tietoja sinusta ja Ohjelmiston käytöstä ja lähettää ne Microsoftille.


Lue lisää




Ansioluettelomallit ladata ilmaiseksi


Tiimimme suorittaa tarkistuksia aina, kun uusi tiedosto ladataan, ja tarkistaa tiedostoja säännöllisesti vahvistaakseen tai päivittääkseen niiden tilan. Android on Google Inc:n tavaramerkki. Google-kääntäjän avulla löydät oikeat sanat yli sadalla kielellä suoraan hakupalkista. The Lataa google chrome Windows 10:lle selaimessa on houkuttelevia ominaisuuksia ja toimintoja, jotka vastaavat useimpiin tai kaikkiin käyttäjien tarpeisiin surffauksen aikana. Synkronointi Lisäksi sovelluksessa on synkronointiominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden ja käyttää saumattomasti useita laitteitaan.

No comments:

Post a Comment