Friday, September 30, 2022

ako stiahnuť moduly pre sims 4

ako stiahnuť moduly pre sims 4
Používateľ, ktorý odovzdal:Eshabby336
Dátum pridania:07.04.2019
Veľkosť súboru:34.55 Mb
Operačné systémy:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
K stiahnutiu:21590
Cena:Zadarmo* [*Vyžaduje sa bezplatná registrácia]





Ako sťahovať modifikácie v The Sims 4


Mar 25,  · Stiahnite si požadované modifikácie. Po správnom oprave hry, stiahnutí extrakčného nástroja a povolení funkcie modov môžete pokračovať v sťahovaní modov Sims 4. K dispozícii je množstvo modov, ktoré ešte viac vylepšia váš herný zážitok. Po stiahnutí položky na ňu musíte kliknúť pravým tlačidlom myši a vybrať možnosť „Otvoriť umiestnenie priečinka“ 5. augusta  · Inštalácia modulov v hre The Sims 4 Proces sťahovania CC aj modulov je rovnaký, preto sa nimi budeme zaoberať oboje naraz. Sú nainštalované v Documents/Electronic Arts/The Sims 4/Mods. Otvorte Windows Explorer alebo Finder na Macu. Kliknite na priečinok Dokumenty, Electronic Arts a potom na The Sims 4. Ak máte problém ho nájsť, vyhľadajte priečinok Používatelia na C: 28. novembra  · The Sims 4 má veľa neoficiálnych modov a vlastného obsahu, ktoré si môžete nainštalovať, aby ste rozšírili alebo zlepšili hrateľnosť, ako sú modifikácie textúr, nové účesy a farby očí. , colné domy a ďalšie




ako stiahnuť moduly pre sims 4


Zapnite funkciu Mod v hre Your Sims 4


Pripojte sa k odberateľom a získajte denný prehľad noviniek, geekských drobností a našich hlavných článkov. Odoslaním e-mailu súhlasíte s Podmienkami používania a Zásadami ochrany osobných údajov. Electronic Arts nikdy nezverejnili oficiálny návod na stiahnutie CC v The Sims 4 a existuje veľa návodov na YouTube, ale môžu byť vágne. Tento obsah často zahŕňa oblečenie pre vašich Simíkov, vlastnosti, túžby a oveľa viac. V skutočnosti Maxis povzbudzuje a podporuje moddingovú komunitu! Viac si o tom môžete prečítať na stránke FAQ o modifikáciách a aktualizáciách hry The Sims 4. Po spustení The Sims 4 a povolení modifikácií v hre nájdite priečinok Mods pre The Sims 4. Predvolená cesta k priečinku Sims 4 sa nachádza v priečinku Dokumenty.


Priečinok Mods sa vytvorí v priečinku Sims 4 po spustení hry s povolenými režimami. Kliknutím pravým tlačidlom myši ho otvoríte pomocou jednoduchého programu na úpravu textu, ako je napríklad Poznámkový blok. Mali by ste vidieť niečo také, ale na jednom riadku:. Počet hviezdičiek sa rovná počtu hlbokých priečinkov. V predvolenom nastavení by ich malo byť šesť, ako je znázornené tu. To bola tá ľahšia časť. Keď sú políčka začiarknuté nazeleno, znamená to, že mody sú povolené. Keď ste si stiahli hru, vybrali ste si ako stiahnuť moduly pre sims 4 priečinok na inštaláciu The Sims 4. Prejdite naň a nájdite priečinok Mods. V záujme tohto tutoriálu som si vybral niekoľko modov kompatibilných so základnou hrou, ktoré sú prepojené nižšie. Balíčky niekedy prídu samostatne, ale nie vždy. Niekedy bude súprava dostupná iba ako zlúčený balík ako stiahnuť moduly pre sims 4 obsahu. Nájdite stiahnuté súbory vo svojom počítači a potom ich manuálne presuňte do priečinka The Sims 4 Mods. Udržiavanie usporiadaných priečinkov vám môže pomôcť vybrať poškodené súbory, ktoré spôsobujú problémy ako stiahnuť moduly pre sims 4 vaša hra.


Snímka obrazovky vyššie obsahuje názvy súborov stiahnutého obsahu prepojeného skôr v tomto príspevku pre tento návod, ako stiahnuť moduly pre sims 4. Mody skriptov sú modifikácie kódovania, ktoré môžu zmeniť správanie hry, na rozdiel od už existujúceho kódovania Maxis. Jedným z populárnych modov skriptov je The Sims 4 MC Command Center Mod, ktorý vytvoril používateľ Deaderpool. MC Command Center Mod má množstvo možností vo forme viacerých modulov, ktoré riešia rôzne funkcie: upravovanie účtov za domácnosť, spravovanie vybraných simíkov nesmrteľnými, tehotenstvá a dokonca aj vytváranie mechaník v štýle postupu príbehu.


Najprv sa uistite, že moduly a balíčky sú umiestnené v rovnakom priečinku a že priečinok nie je hlbší ako jedna úroveň v štruktúre priečinkov modu The Sims 4. Klient Sims 4 sa pri hľadaní modifikácií skriptov dostane len do hĺbky jednej úrovne. Všeobecným pravidlom je, že priečinok Sims 4 vždy zálohujte na USB disk alebo externý disk pre prípad katastrofy. To zaisťuje, že budete mať aktualizovanú kópiu svojich rodín Sims a modov, ak budete musieť hru preinštalovať. A to sa týka toho! Pamätajte si, že by ste mali vždy kontaktovať vlastníka modu, aby ste nahlásili chyby alebo ak máte nejaké otázky. iPhone ». Detekcia skrytých sledovacích kamier Nájdite stiahnuté súbory na iPhone Presuňte aplikáciu Google Authenticator do nového telefónu Použite svoj iPhone ako webovú kameru Použite FaceTime na Androide Odstráňte aktivačný zámok na iPhone Skryte súkromné ​​fotografie na iPhone.


Povoľte na svojom iPhone tmavý režim Nastavte si GIF ako tapetu na iPhone Oprava padajúcich aplikácií na iPhone Obrazovka iPhone alebo iPad sa neotáča Konverzia fotografií HEIC na JPG na iPhone Urobte snímku obrazovky klepnutím na zadnú stranu iPhone Spárujte dve sady AirPods s rovnakým iPhone. Najnovšia verzia iOS a iPadOS Sťahovanie súborov pomocou Safari na vašom iPhone Vynútite si, aby vaše hodinky Apple Watch synchronizovali spárovanie AirPods s akýmkoľvek zariadením ako stiahnuť moduly pre sims 4 Aplikácia na vašom iPhone Zmena e-mailovej adresy Apple ID vs. Prehľadávať všetky články o iPhone Prehľadávať návody na nákup. Nájdite svoje heslo k sieti Wi-Fi Uvoľnite miesto na disku v počítači Mac Nájdite najlepší kanál siete Wi-Fi Vytvorte zavádzacie jednotky USB Odstráňte heslo PDF Čo robiť, keď sa váš Mac nezapne Spustite softvér Windows na počítači Mac. Streamujte z VLC do Chromecastu Zapisujte na disky NTFS v počítači Mac Premeňte svoj počítač na mediálny server DLNA 3 spôsoby ako stiahnuť moduly pre sims 4 Pripojte sa k Macu Premeňte svoj Mac na Wi-Fi hotspot Použite svoj iPhone ako webovú kameru Zmeňte svoju e-mailovú adresu Apple ID.


Voľne presúvajte obrázky vo Worde Vystrihujte a prilepujte súbory na Macu Stiahnite si a nainštalujte staršie verzie macOS Môžete hrať hry na Apple Silicon M1 Mac? Váš M1 Mac nebude spúšťať Windows 11 Použite Google Fonts vo Worde Čo sú súbory AAE z iPhone? Prehľadávať všetky články o Macu Prehľadávať nákupné príručky. Nájdite svoje heslo k sieti Wi-Fi Elektronicky podpíšte súbory PDF Použite prostredie Linux Bash Shell v systéme Windows Nájdite najlepší prenos kanála Wi-Fi z VLC do Chromecastu Rozpoznajte skryté sledovacie kamery Presuňte aplikáciu Google Authenticator do nového telefónu. Použite FaceTime v systéme Android Signal vs. Telegram Otvorte fotoaparát systému Android Rýchle skrytie aplikácií v systéme Android Fotografujte Fireworks Kopírujte a prilepte medzi Android a Windows Najlepšie sledovače Bluetooth. Vymazať súbory cookie a údaje lokality sú zapnuté ako stiahnuť moduly pre sims 4 Čo je rosný bod? Najlepšie telefóny s Androidom Upravte perspektívu fotografií Urobte celostránkové snímky obrazovky v prehliadači Chrome Najlepšie lacné telefóny s Androidom Najlepšie telefóny s fotoaparátom Android.


Prehliadať všetky články o systéme Android Prehliadať sprievodcov nákupom, ako stiahnuť moduly pre sims 4. Pozrite sa, kto je pripojený k vašej sieti Wi-Fi Nájdite najlepší kanál Wi-Fi Monitorujte využitie šírky pásma internetu Prečo moja ozvena bliká Nastavenie disku NAS Rozdiel medzi ovládaním Echo a Echo Dot Všetky vaše inteligentné domáce zariadenia v jednej aplikácii. Najlepšie inteligentné žiarovky Používajte gestá rúk s Google Nest Hub Naplánujte si inteligentnú zásuvku s Alexou Najlepšie svetlá LED pásikov Pripojte Alexa k Wi-Fi Najlepšie robotické vysávače Najlepšie darčeky pre inteligentnú domácnosť. Hrajte hry na Google Nest Hub Google Assistant Good Morning Rutine 7 Alexa Skills, ktoré vám uľahčia život, môžu energetické spoločnosti na diaľku upraviť váš inteligentný termostat? Eve MotionBlinds Naplánované akcie Google prinášajú ľuďom nočné mory Moen Smart Faucet s ovládaním pohybu.


Prezrite si všetky články o inteligentnej domácnosti Prezrite si sprievodcov nákupom, ako stiahnuť moduly pre sims 4. Nájdite svoje stratené kódy Product Key Pridajte do dokumentov programu Word začiarkavacie políčka Vloženie vodorovných čiar do programu Word Použite tmavý motív v systéme Windows Úžasné Podivínské počítačové žarty Čo je to ctfmon. Prispôsobenie panela úloh v systéme Windows Konvertovanie riadka na stĺpec Zvýraznenie riadka pomocou podmieneného formátovania Použitie viacerých hlavičiek a pätov Pridanie rozbaľovacieho zoznamu k dokumentu programu Word Aktualizácie zabezpečenia balíka Office Spustenie programu Excel z príkazového riadka číslo alebo rovnice štítkov v programe Word. Počítanie farebných buniek v Exceli Odstráňte všetky poznámky naraz v PowerPointe Uzamknite bunky v Exceli, aby ste zabránili úpravám Vytvorenie závislého rozbaľovacieho zoznamu v Exceli Použite podmienené formátovanie na nájdenie duplicitných údajov v Exceli Použite písma Google vo Worde Odstránenie sekcií a zlomov strán v programe Word.


Prehľadávať všetky články balíka Microsoft Office Prehľadávať nákupné príručky. Čo je svchost. Čistá inštalácia systému Windows 10 jednoduchý spôsob Najlepší antivírus pre systém Windows 10 Vyhľadanie hesla siete Wi-Fi Používanie systému Windows 10 bez kódu Product Key Pozrite sa, kto je pripojený k vašej sieti Wi-Fi Skryte alebo heslom chráňte priečinok v systéme Windows. Odstránenie hesla PDF Nastavte si svoj vlastný domáci server VPN Zakážte Cortanu v systéme Windows 10 Prístup k smerovaču, ak zabudnete heslo Zapíšte si na disky NTFS na Macu Rozpoznajte skryté sledovacie kamery Odstráňte aktivačný zámok na iPhone. Vykopnite ľudí z vašich linuxových distribúcií Wi-Fi pre začiatočníkov, ktorí môžu bezpečne predávať môj starý modem? Aktualizácie zabezpečenia balíka Office Prečo by ste mali používať viacero webových prehliadačov Vymazanie súborov cookie a údajov stránok v systéme Android Čo sú decentralizované siete VPN? Prezrite si všetky články o ochrane osobných údajov a bezpečnosti Prezrite si sprievodcov nákupom. Elektronicky podpisujte súbory PDF Použite Linux Bash Shell v systéme Windows Upravte súbor hostiteľov Aký je rozdiel medzi GPT a MBR Nájdite najlepší kanál Wi-Fi Vytvorenie zavádzacích jednotiek USB Odstráňte heslo PDF.


Spustite softvér Windows na počítači Mac Prístup k oddielom Linuxu zo systému Windows Nastavte si svoj vlastný domáci server VPN Najlepšie alternatívy k uTorrent Windows sa nespustí Streamovanie z VLC do Chromecastu Odstraňovanie súborov starších ako x dní. Opravte prehrievajúci sa notebook Premeňte svoj počítač na mediálny server DLNA Dôležité príkazy Linuxu Distribúcie Linuxu pre začiatočníkov Najlepšie notebooky Linux Skontrolujte, ktoré webové stránky majú prístup k vašej polohe Základný OS 6. Prehľadávať všetky články o systéme Linux Prehľadávať nákupné príručky. Kompletné návody od How-To Geek Prehľadávať všetky návody na nákup, ako stiahnuť moduly pre sims 4. Naše najnovšie súhrny produktov Najlepšie inteligentné hodinky. Najlepšie herné notebooky. Najlepšie inteligentné displeje, ako stiahnuť moduly pre sims 4. Najlepšie domáce bezpečnostné systémy. Najlepšie USB-C káble. Najlepšie príslušenstvo pre Oculus Quest 2. Najlepšie Lightning káble. Najlepšie príslušenstvo pre iPhone MagSafe. Najlepšie príslušenstvo pre iPad. Najlepšia nabíjačka pre iPhone. Najlepšie puzdro na iPhone 13 Pro.


Najlepšie Bluetooth slúchadlá pre Switch. Obľúbené čítačky Najlepšie Wi-Fi smerovače. Úžasné PC príslušenstvo. Najlepšie linuxové notebooky. Najlepšie bezdrôtové slúchadlá pre iPhone, ako stiahnuť moduly pre sims 4. Najlepšie Bluetooth sledovače. Najlepšie elektronické čítačky. Najlepšie VPN. Viac od How-To Geek Prehľadávať všetky nákupné príručky. Prehľadávať všetky články noviniek. Najnovšie geek novinky Samsung Galaxy S21 FE. Moen Smart Faucet s ako stiahnuť moduly pre sims 4 Kontrola. Withings Body Scan. Samsung The Frame. Samsung Odyssey Neo G8. Acer Chromebook Spin Samsung Neo QLED. Diaľkové ovládanie Samsung Eco, ako stiahnuť moduly pre sims 4. Eve MotionBlinds.


Čítaj viac




stiahnite si iso obraz windows 10


Najlepšie inteligentné žiarovky Používajte gestá rúk s Google Nest Hub Naplánujte si inteligentnú zásuvku s Alexou Najlepšie svetlá LED pásikov Pripojte Alexa k Wi-Fi Najlepšie robotické vysávače Najlepšie darčeky pre inteligentnú domácnosť. Zanechať komentár Zrušiť odpoveď Sem napíšte. Kde legálne stiahnuť Windows. Najlepšie inteligentné displeje. Najlepšie Bluetooth sledovače.

No comments:

Post a Comment