Tuesday, August 9, 2022

Ladda ner Chromecast-tillägg för PC

Ladda ner Chromecast-tillägg för PC
Uppladdare:Traimommy6
Datum tillagt:26.02.2019
Filstorlek:26.60 Mb
Operativsystem:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Nedladdningar:44098
Pris:Gratis* [*Gratis registrering krävs]





Ladda ner Chromecast-appen för Windows 10 PC


Chromecast inbyggd är en teknik som låter dig casta din favoritunderhållning och dina favoritappar från din telefon, surfplatta eller laptop direkt till din TV eller högtalare Jun 02,  · WebCast-tillägget upptäcker videofiler blogger.com4-format som spelas upp på sidan och tillåta att skicka dem till ChromeCast-enheten. När tillägget upptäcker att en videofil som stöds spelas upp på sidan, kommer den att lägga till sidåtgärd i din omibox som gör det möjligt att spela upp video på Chrome Cast-enhet/5() Jun 16,  · Även om detta teoretiskt uppdaterades i augusti av Jag har en känsla den designades ursprungligen för att fungera med Chromecast-tillägget som nämns på dess webbplats. Tja, det tillägget skrevs av för evigheter sedan och funktionaliteten är inbyggd i Chrome. Jag gissar att API:erna har ändrats och det här tillägget kan inte fungera som /5(K)




Ladda ner chromecast extension för pc


Chromecast-app för Windows 10 PC Ladda ner Windows 10


Obs: Windows Chromecast-appen har upphört och funktionerna som erbjuds av webbläsartillägget Google Cast har nu integrerats i Chrome. Det finns olika sätt att se innehållet på datorskärmen på större skärmar som tv-apparater. En av de vanligaste metoderna är att ansluta de två enheterna via en kabel och ställa in den stora skärmen som en andra bildskärm. Chromecast App från Google eliminerar kablarna och streamar visst innehåll på datorn trådlöst; men kom ihåg att för att uppnå detta måste en Chromecast-enhet vara ansluten till TV:n.


Att installera produkten är en enkel procedur som nästan inte kräver någon ansträngning från användaren, Ladda ner chromecast extension för pc. Så snart detta är klart fortsätter applikationen att upprätta den trådlösa anslutningen mellan datorn och TV:n, Ladda ner chromecast extension för pc. Detta är Ladda ner chromecast extension för pc enkel uppgift som kan utföras av alla användare, tack vare den guidebaserade konfigurationen som ger vägledning för att välja det trådlösa nätverket, ansluta till det och ställa in ett namn för Chromecast-enheten. Att arbeta med Chromcast-appen för Windows är ganska enkelt, tack vare den inbyggda assisterade konfigurationen och integrationen med webbläsaren Chrome och andra applikationer. Broadcast TV TV broadcaster Chromecast-klient Chromecast Broadcast Broadcaster Wi-Fi. Chromecast-appen. Granska specifikationer för gratis nedladdning rapporterar skadlig programvara. Luta dig tillbaka och njut av dina favoritprogram online och musik från YouTube, Netflix, Google Play Ladda ner chromecast extension för pc Chrome på din Chromecast-app för HD-TV.


Tänk på förutsättningarna Chromecast-appen från Google eliminerar kablarna och streamar visst innehåll på datorn trådlöst; men kom ihåg att för att uppnå detta måste en Chromecast-enhet vara ansluten till TV:n. Enkel strömning av innehåll från PC till en TV-skärm Att arbeta med Chromcast-appen för Windows är ganska enkelt, tack vare den inbyggda assisterade konfigurationen och integrationen med webbläsaren Chrome och andra applikationer. LADDA NED Chromecast-appen 1. Ladda kommentarer. LADDA NER NU. Chromecast-app 1. toppalternativ GRATIS InstaTime DNS Jumper Bit Che Fast Facebook Komplett Internetreparation. i softpedia®. Alla rättigheter förbehållna.


Läs mer




PC-spel nedladdning


Dessutom har appen innehållsklassificeringen Alla, där du kan bestämma om den är lämplig att installera för familj, barn eller vuxna användare. Dedikerad mediaspelare och streamingplattform Flowplayer är en online mediaspelare från Flowplayer AB. Videostream är en app som streamar musik, video och bilder trådlöst till Chromecast. Granska specifikationer för gratis nedladdning rapporterar skadlig programvara, Ladda ner chromecast extension för pc. Cast Video för Chromecast är en gratis Android-programvara som tillhör kategorin "Multimedia" och skapad av Screen Mirroring och Cast Smart TV Lab. Detta är en enkel uppgift som kan utföras av alla användare, tack vare den guidebaserade konfigurationen som ger vägledning för att välja det trådlösa nätverket, ansluta till det och ställa in ett namn för Chromecast-enheten. Postnavigering Acer Pc Ladda ner Chromecast-tillägg för PC Gratis nedladdning.

No comments:

Post a Comment