Friday, August 26, 2022

Kuinka ladata modeja

Kuinka ladata modeja
Lähettäjä:Chuffedstore
Lisäyspäivämäärä:26.10.2018
Tiedoston koko:52.28 Mb
Käyttöjärjestelmät:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Lataukset:46486
Hinta:Ilmainen* [*Ilmainen rekisteröinti vaaditaan]





Minecraft-modien lataaminen ja asentaminen (Windows ja Mac): Vaiheittainen opas


17. heinäkuuta  · Etsi etsimäsi modi Curse Forgesta tai mistä tahansa muusta sivustosta ja napsauta asennuspainiketta (on curse forge), jolloin pääset lataussivulle. Kun olet lataussivulla, lataus alkaa automaattisesti, jos se ei noudata bloggaajan ohjeita.com: Dustin Lang 17. marraskuuta  · Nexus Mod Manager, joka on vielä avoimessa betavaiheessa, toimii suositun Nexus Mods -sivuston rinnalla käsittelemällä mod-tiedostojen tallennussijainnin, latausten hallinnan ja monia asennuspolkuja. Tekijälle: Kevin Casper 26. maaliskuuta  · Siirry tietokoneellasi CurseForge-verkkosivustolle selataksesi ja ladataksesi modeja. Kun olet CurseForge-verkkosivustolla, katso Arvioitu lukuaika: 8 minuuttia




kuinka ladata modeja


Kuinka muokata PC-peliä


Vaikka konsolipelit rajoittuvat pelaamiseen ja kehittäjien toimittamiin ominaisuuksiin, yhteisö voi muokata monia PC-pelejä muokatakseen melkein mitä tahansa kokemusta. Modit voivat tarjota parannettua grafiikkaa, virheenkorjauksia ja uusia tehtäviä, kuinka ladata modeja. Parhaat PC-modit voivat muuttaa pelejä täysin – ja joskus käynnistää kokonaan uusia omia genrejä. Tämä opas opettaa sinulle kuinka muokata PC-pelejä, selittää eri resurssit, jotka ovat käytettävissä modien löytämiseen ja asentamiseen, sekä kuinka hallita modejasi mahdollisten ristiriitojen välttämiseksi. Tervetuloa seikkailusi seuraavaan vaiheeseen. Toisella sivulla kerrotaan syistä, miksi saatat haluta muokata PC-pelejäsi, sekä kuvakaappauksia ja esimerkkejä suosituimmista saatavilla olevista modeista. Ennen kuin aloitamme, muista, että monet moninpelit, mukaan lukien Grand Theft Auto Onlinekuinka ladata modeja, kieltää sinut, jos liityt online-istuntoon muokatuilla tiedostoilla.


Muut verkkopelit sallivat elämänlaatua parantavien modien, kuten graafisten tehostajien, käytön, mutta ne ovat kiellettyjä kuinka ladata modeja modit. Tee läksyjäsi, jos haluat suorittaa modeja pelatessasi verkossa! Vaaditut vaiheet vaihtelevat pelistä toiseen ja modista toiseen. Yleensä modifiointi vaatii jonkinlaisen muutoksen olemassa olevaan peliin, kuten mukautuksia peliin. ini-tiedosto tai korvaa tekstuuritiedostot kokonaan. Useimmissa modeissa on asennusohjeet readme-tiedostoissaan tai isäntäsivustoissaan. Onneksi jotkut suurimmista kuinka ladata modeja yhteisöt tarjoavat mukautettuja työkaluja, jotka yksinkertaistavat asennusprosessia huomattavasti. Nexus Mod Managerkuinka ladata modeja, joka on vielä avoimessa beta-vaiheessa, toimii suositun Nexus Mods -sivuston rinnalla käsittelemällä mod-tiedostoa kuinka ladata modeja sijainti, latausten hallinta ja monet asennuspolut. Sitä tukeville modeille, kuinka ladata modeja voit vain ladata ja asentaa yhdestä paikasta sen sijaan, että joutuisit selaamaan useita eri pelikansioita varmistaaksesi, että kaikki osat ovat paikoillaan.


Ei pitäisi olla yllätys, että jos haluat käyttää Steam Workshop -modioita, sinun on käytettävä Steamia. Steamin Workshop-ominaisuuksien avulla voit tilata modeja alustalla omistamiisi peleihin. Kun olet tehnyt sen, Steam hoitaa asennusosan ja päivittää sitten modit automaattisesti, aivan kuten muutkin pelikirjastosi, kuinka ladata modeja. Kaikki Steam-pelit eivät kuitenkaan tue Workshopia. Twitch-työpöytäsovelluksessa on kourallinen Twitch- ja yhteisöominaisuuksia, mutta äskettäin siihen on lisätty edellisen Curse-sovelluksen mods-sovellusominaisuudet.


Nexus Mod Managerin tapaan voit asentaa modeja sovelluksen kautta sen sijaan, että käsittelet jokaista modin asennusta erikseen. Modien löytäminen peleihin on helppoa. Siitä huolimatta on olemassa kaikenlaisia ​​sivustoja ja palveluita, jotka isännöivät modeja, joita pelaajat voivat ladata ja käyttää. Tässä on joitain suurimmista arkistoista. Nexus-sivustot ovat ensisijaisesti yhteisövetoisia, ja niissä on ilmainen isännöinti ja melkein kenen tahansa tekemien modien jakelu. Mod DB on yksi vanhimmista modifiointiresursseista. InMod DB osti GameFrontin – joka oli aiemmin maailman suurin modien isännöintisivusto – sen jälkeen, kun GameFront sulki itsensä, kuinka ladata modeja. Pelien kehittäjät voivat tukea Steam Workshopia peleihinsä, jolloin yhteisöt voivat luoda ja muuttaa peliä samalla kun he hoitavat kaiken mod-isännöinnin ja lajittelun suoraan Steamin kautta.


Steam Workshop tekee modaamisesta yksinkertaista. Twitchin äskettäin hankkima multimediaorganisaatio, jolla on laaja valikoima pelikeskeistä mediaa. Curse on ollut suosituin World of Warcraftin ja muiden MMO-pelien lisäosien isännöinnissä. E3game-julkaisija Bethesda esitteli Bethesda Creation Cluban kuratoidun markkinapaikan modien luojille, jotta he voivat tehdä ja myydä sisältöä Fallout 4:lle ja Skyrim Special Editionille. Ajatus maksullisista modeista voi kuitenkin olla herkkä aihe joillekin. Useilla peleillä ja sarjoilla on erityisiä yhteisösivustoja, joista suurin osa niiden modeista on peräisin. Näistä lähteistä saadut suositut modit voidaan isännöidä uudelleen muualle, mutta nämä niche-sivustot ovat yleensä pelien ensisijainen yhteisö. Tässä on joitain esimerkkejä:. Toisaalta, kuinka ladata modeja, Jotkut erityisen hyödylliset modit tukevat monia erilaisia kuinka ladata modeja. Steam, Nexus Mod Manager ja Twitch Desktop App ovat myös työkaluja modien hallintaan.


Ne näyttävät asentamasi modit, sisältävät kyvyt ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä yksittäisiä modeja ja voivat auttaa sinua ilmoittamaan, kun päivitys on saatavilla. Saatavilla on kuitenkin joitain modinhallintatyökaluja, jotka auttavat tietyissä peleissä. Jos valitussa pelissäsi on tarpeeksi modeja, joku on todennäköisesti kehittänyt niille managerin. Tässä on muutamia suosittuja:. Tämän vuoksi moderit loivat myös useita keskeisiä Bethesda-keskeisiä hallintatyökaluja. Hauska fakta: Nexus Mods palkkasi Tannin42:n, Mod Organizerin luojan, työskentelemään Nexus Mod Managerin parissa myöhäisessä LOOTissa, mikä auttaa sinua järjestämään modiluettelosi ja lataustilauksen, mikä säästää aikaa ja energiaa, kun joudut oppimaan, mitä suurin osa tilauksesta tarvitsee. olla oma itsensä. Lisäksi LOOT voi auttaa osoittamaan optimointimahdollisuuksia joissakin modeissa, kuten redundanteissa komponenteissa tai likaisissa muokkauksissa, jotka vain hidastavat toimintaa, kuinka ladata modeja. Ajattele tätä LOOTin manuaalisena versiona, jossa on joitain Mod Organizer -ominaisuuksia steroideissa. Wrye Bash auttaa sinua perehtymään modinhallinnan asioihin auttamalla pääsemään käsiksi modien osiin, jotka saattavat vaatia puhdistusta tai jopa tiedostojen yhdistämistä.


Modding on pelien hienosäätöä makusi mukaan, muutosten tekemistä peleihin sen mukaan, mitä sinä ja modin luojat katsovat parhaaksi. Voit muuttaa jotain visuaalista, voit muuttaa tapaa, jolla hahmosi saa voimaa, tai voit vaihtaa koko pelin ääniraidan fanien tekemään orkesteriversioon. Suosituimmin modifioitujen pelien suosituimmat modit ovat yleensä esteettisiä modit, jotka muokkaavat pelin ulkoasua ja ääntä. Ota Skyrimonen kaikkien aikojen eniten modifioidut pelit ja katso joitain sen modifioinneista.


NexusModsilla ladatuin Skyrim-modi on korkearesoluutioinen tekstuuripaketti nimeltä Skyrim HD — 2K Textures. Mutta kuva on enemmän kuin tuhat sanaa. Napsauta kuvia suurentaaksesi ne, jos haluat nauttia kaikista parannuksista. Audiomodit ovat suosittuja vain joissakin peleissä, kuinka ladata modeja, mutta he voivat tehdä mielenkiintoisia asioita. Jotkut modit keskittyvät visuaalisen laadun heikentämiseen, jotta pelit voisivat toimia paremmin alitehostetulla laitteistolla tai yksinkertaisesti lisäävät kuvanopeutta saadakseen voitaisemman tunnelman. Monet kilpailevat pelaajat heikentävät graafista laatua juuri sen verran, että tärkeät yksityiskohdat ovat silti näkyvissä, mutta kuinka ladata modeja kehysnopeus voi olla niin korkea kuin laitteisto sen sallii. Virheiden korjaaminen ja järjestelmän parantaminen kuinka ladata modeja ovat tärkeimmät syyt kuinka ladata modeja tekninen modifiointi.


Toki voi tuntua, että jokainen klassikkopeli saa HD-remasterin tällä viikolla, kuinka ladata modeja, mutta kaikki fanien suosikit eivät ole niin onnekkaita. Tukeva modausyhteisö voi auttaa lisäämään kaivattua modernia kiillotusta. Nykyään useimmat pelaajat käyttävät suhteita, jotka tukevat ×- tai korkeampaa resoluutiota. Vanhojen pelien pelaaminen nykyaikaisilla näytöillä aiheuttaa rumia mustia palkkeja kuvan ympärillä tai pahempaa, kuinka ladata modeja, visuaalinen venyminen ja vääristymä. Iso ero, eh? Jotkut modit tähtäävät pelaajien löytämiin virheisiin. Muut pelit, kuten Star Wars Knights of the Old Republic: The Sith Lordsmay, voivat sisältää keskeneräistä sisältöä, mikä aiheuttaa outoja umpikujia pelattavuudessa ja tarinankerronnassa.


Yhteisöt ovat ryhmittyneet yhteen ratkaistakseen nämä eri tavoilla, kuten The Sith Lords Restored Content -moduksella, joka käyttää alkuperäisen pelin käyttämätöntä omaisuutta sekä alkuperäisiä pyrkimyksiä sulkea tehokkaasti irralliset päät. Pelimodit muuttavat pelitapaasi kattaen sellaisia ​​näkökohtia kuin vaikeusskaalaus, hahmojen etenemisjärjestelmät, ohjausjärjestelmät, tiettyjen mekaniikkojen lisääminen tai poistaminen tai jopa käyttöliittymämuutokset. A kuinka ladata modeja Esimerkki vaikeutta muuttavasta modista on Brutal Doom. Tämä modi aiemmille Doom-peleille – ei versiolle – käynnistää tehokkaasti kaiken 11:een asti lisäämällä vihollisia ja antamalla vihollisille uusia taktiikoita. Se myös laajentaa suuresti Doomin kuuluisaa verilöylyä ja tuhoa. Ensimmäinen Dark Souls -peli PC:llä käytti eräänlaista emulointia näppäimistön ja hiiren tehokkaaseen kääntämiseen ohjaimen toimiksi, ja siitä puuttui yleensä ohjausvaihtoehtoja.


Tuloksena oleva turhautuminen johtaa modin Dark Souls Mouse Fix luomiseen ja sen nykyiseen iteraatioon, Dark Souls Input Customizeriin. Nämä modit luopuivat emuloinnista ja lisäsivät raakahiirisyötön, hiiren kiihtyvyys- ja herkkyysasetukset sekä näppäinkartoituksen. Nämä kuinka ladata modeja modit tarjoavat vaihtoehtoja PC-puristeille, mutta myös mahdollisuuksia vammaisille pelaajille, jotka tarvitsevat mukautettua laitteistoa ja painikekartoitusta saadakseen pelinsä käyttöön. Monet pelimodit voivat täydentää toisiaan tarjoten pelille uudenlaisen kokemuksen. Crate Entertainmentin Grim Dawnan -toimintaroolipelissä on suosittu modikokoelma nimeltä DAIL, joka yhdistää joukon pelimodeja yhdeksi. Joskus tarvitset vain enemmän. Peli oli joko niin hyvä tai puuttui juuri tarpeeksi, että joku tunsi tarvetta lisätä siihen vielä lisää. Sisältömodit ovat yleensä yhdistelmä aiempia luokkia sekä lisäkomponentteja, jotka tuovat peliin jotain uutta. Lisäyksillä on omat visuaalinsa, äänensä ja pelin muutokset yhdistettynä.


Minecraft, jossa on FTB Beyond -modpack asennettuna. Jotkut modit uudistavat koko pelin perusteellisesti ja saavat joskus aikaan uusia pelejä ja genrejä. League of LegendsDOTAja koko MOBA-genren synnytti alkuperäisen Starcraftin modi nimeltä Aeon of Strife. Counter-Strike aloitti Half-Life-modina, kuinka ladata modeja. Ja voit löytää täyspitkiä laajennuksia, uusia ryhmittymiä ja paljon muuta Elder Scrolls -peleihin. Kuinka ladata modeja ovat raskaita modeja. Videopelien muokkaaminen on paljon kuin korttipelien tai lautapelien pelaamista talon säännöillä. Vaikka jotkut ihmiset haluavat vain ohittaa vankilan mekaanikon Monopolyssa, toiset saattavat haluta vetää esiin suosikki Warhammer 40k -figuurinsa ottaakseen hallinnan keisarin nimissä. Kaikki on mahdollista! Mikä on PC-pelien modifiointi?


Lue lisää




unity ilmainen lataus


Avaa "mods"-kansio. Lisäksi LOOT voi auttaa osoittamaan optimointimahdollisuuksia joissakin modeissa, kuten redundanteissa komponenteissa tai likaisissa muokkauksissa, jotka vain hidastavat toimintaa, kuinka ladata modeja. Steamin Workshop-ominaisuuksien avulla voit tilata modeja alustalla omistamiisi peleihin. Liitä mukaan sähköpostiosoitteesi saadaksesi kuinka ladata modeja viestiä, kun tähän kysymykseen vastataan. Tämän sovelluksen avulla voit selata ja ladata Minecraftin modifikaatioita. Kun löydät kiinnostavalta näyttävän modin, avaa sen sivu napauttamalla sitä.

No comments:

Post a Comment