Wednesday, August 17, 2022

Acrobat reader na stiahnutie zadarmo

Acrobat reader na stiahnutie zadarmo
Používateľ, ktorý odovzdal:Sivan
Dátum pridania:01.09.2015
Veľkosť súboru:11.52 Mb
Operačné systémy:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
K stiahnutiu:22198
Cena:Zadarmo* [*Vyžaduje sa bezplatná registrácia]





Stiahnite si Adobe Reader DC – zadarmo – najnovšiu verziu


Jul 13,  · Hľadáte najlepšiu čítačku PDF? Pozrite si našu odbornú recenziu a stiahnite si Adobe PDF Reader ešte dnes. Funguje pre všetky hlavné platformy. % bezpečné/10 Stiahnite si Adobe Reader DC pre Windows od Softonic: % bezpečné a bez vírusov. Viac ako stiahnutí tento mesiac. Stiahnite si Adobe Reader DC lates8/10 (66K) Adobe Acrobat Reader. Najlepší prehliadač PDF je teraz lepší. Prezerajte si, podpisujte, spolupracujte a komentujte súbory PDF pomocou nášho bezplatného softvéru Acrobat Reader. A ak chcete jednoducho upravovať a prevádzať svoje súbory PDF do formátov súborov, ako sú Excel a Word, vyskúšajte editor a konvertor PDF Acrobat Pro DC. Stiahnuť Reader




acrobat reader na stiahnutie zadarmo


Acrobat DC. Takto funguje svet.


JavaScript je momentálne vo vašom prehliadači zakázaný a je potrebný na stiahnutie Adobe Acrobat Reader DC. Kliknutím sem zobrazíte pokyny na povolenie JavaScriptu. Ste IT manažér alebo OEM? Verzia Systémové požiadavky. Softvér Adobe Acrobat Reader DC je acrobat reader na stiahnutie zadarmo bezplatný globálny štandard pre spoľahlivé sledovanie, acrobat reader na stiahnutie zadarmo, tlač a komentovanie dokumentov PDF. Je to jediný prehliadač PDF, ktorý dokáže otvoriť a pracovať so všetkými typmi obsahu PDF vrátane formulárov a multimédií. Popredný prehliadač PDF na tlač, podpisovanie a komentovanie súborov PDF. Stiahnite si Acrobat Reader. Robte všetko, čo môžete v aplikácii Acrobat Reader, a navyše vytvárajte, chráňte, konvertujte a upravujte svoje súbory PDF so 7-dňovou bezplatnou skúšobnou verziou.


Po skončení skúšobného obdobia pokračujte v prezeraní súborov PDF. Stiahnite si skúšobnú verziu Acrobat Pro. Váš systém:. Spider, anglicky. Máte iný jazyk alebo operačný systém? O: Softvér Adobe Acrobat Reader DC je bezplatný globálny štandard pre spoľahlivé prezeranie, tlač a komentovanie dokumentov PDF. VOLITELNÁ PONUKA. Nainštalujte si Adobe Genuine Service AGS, ktorá pravidelne overuje, či sú aplikácie Adobe na tomto počítači originálne, a upozorní vás, ak nie sú. Získajte viac informácií o funkciách AGS acrobat reader na stiahnutie zadarmo funkčnosť. Stiahnite si Acrobat Reader Licenčnú zmluvu na softvér Adobe pre Reader Licenčnú zmluvu na softvér Adobe pre Reader Poznámka: Váš antivírusový softvér vám musí umožňovať inštaláciu softvéru. Stiahnite si skúšobnú verziu Acrobat Pro MB Podmienky používania Adobe pre skúšobnú verziu Acrobat Pro DC Poznámka: Váš antivírusový softvér vám musí umožňovať inštaláciu softvéru, acrobat reader na stiahnutie zadarmo.


Váš systém: Spider, English Máte iný jazyk alebo operačný systém?


Čítaj viac




na stiahnutie zadarmo upgrade windows 10


Ak máte základné potreby, ako je otvorenie PDF, podpísanie dokumentu, pridanie pečiatky alebo zanechanie komentárov k dokumentu, potom acrobat reader na stiahnutie zadarmo bezplatná možnosť je pre vás ideálna. Najnovšia verzia aplikácie Reader je známa ako Acrobat Reader DC. Robte všetko, čo môžete v aplikácii Acrobat Reader, a navyše vytvárajte, chráňte, konvertujte a upravujte svoje súbory PDF so 7-dňovou bezplatnou skúšobnou verziou. Zostaňte informovaní o špeciálnych ponukách, najnovších produktoch, udalostiach a ďalších z obchodu Microsoft Store. Hlavným rozdielom je, že táto čítačka využíva technológiu Adobe Document Cloud. Vyhlásenie o ochrane súkromia. Rovnako ako všetky ostatné programy spojené s Adobe, aj Reader je možné stiahnuť a nainštalovať zadarmo, acrobat reader na stiahnutie zadarmo.

No comments:

Post a Comment