Wednesday, June 29, 2022

Ücretsiz torrent indirmeleri

Ücretsiz torrent indirmeleri
Yükleyici:Kraliyet.
Ekleme Tarihi:12.07.2020
Dosya boyutu:41.44 Mb
İşletim sistemleri:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
İndirilenler:40763
Fiyat:Ücretsiz* [*Ücretsiz Kayıt Gerekli]





Bittorrent Pro'yu Ücretsiz İndirin


26 satır · 22 Kasım,  · Böyle bir İnternet'te yalnızca torrent web siteleri 29 Aralık olanlardır,  · Bu makale size bugün mevcut olan En İyi Torrent Sitelerinin bir listesini sunacaktır. En iyi torrent siteleri The Pirate Bay, X, YTS, Zooqle, RARBG, LimeTorrents, EZTV ve bu listede bulunan diğer birçok sitedir. Torrent konusunda yeniyseniz, bu listeyi kullanmak en sevdiğiniz içerikleri indirmeye başlamak için harika bir yoldur 29 Aralık,  · The Pirate Bay – Genel olarak en iyi torrent sitesi. RARBG – Aktif bir topluluğa sahip harika torrent sitesi. X – Filmler, diziler ve müzik için harika torrent sitesi. Torrentz2 – Müzik torrentleri için en iyi seçim. YTS – HD filmler indirmek için önerilen torrent web sitemiz. EZTV – TV blog yazarına odaklanan Torrent sitesi.comted Okuma Süresi: 8 dakika




ücretsiz torrent indirmeleri


Son Gönderiler


Torrenting, birçok kişinin varsayılan olarak kullandığı bir dosya paylaşım seçeneğidir. İnsanlar torrent kullandığında genellikle şu sitelerden birini seçerler:. Ancak, torrentin kendisi yasa dışı olmasa da telif hakkıyla korunan içeriği indirmek korsanlık olarak kabul edilir ve başınızı belaya sokabilir. Eğer öyleyseniz, çevrimiçi ortamda kendinizi korumak için bir VPN kullandığınızdan emin olun. En iyi VPN uygulamalarından biri NordVPN'dir:. Kickass torrentleri birkaç yıl önce kaldırıldı. Kısa bir süre önce bu makaledeki 12 torrent sitesinin hala çevrimiçi olduğunu ve bunu düzenli olarak yapmaya devam edeceğini ve bu listeyi güncelleyeceğini doğruladık.


Hangi torrent sitelerini tercih ederseniz edin, internet servis sağlayıcınız en sevdiğiniz torrent sitelerinden bazılarına erişimi kısıtlayabilir veya torrent davranışınızı izleyebilir. Bir VPN, bu sorunlara karşı koymak için en iyi arkadaşınızdır. Bir VPN, her torrent sitesinin engellemesini kaldırmanıza izin verir ve ayrıca sizi güvende ve anonim tutar ücretsiz torrent indirmeleri torrent veri trafiğinizi şifreleyerek ve IP adresinizi ve kimliğinizi gizleyerek, ücretsiz torrent indirmeleri. Kişisel favorilerimizden biri NordVPN. Bunlar piyasadaki en iyi torrent siteleridir ve favori dosyalarınızı bulmak için bunlardan herhangi birine erişebilirsiniz. İndirme hızı, indirme için ortalama hızdır ücretsiz torrent indirmeleri belirli bir siteden, bir müşteri aracılığıyla, ücretsiz torrent indirmeleri.


Bu bilgiler yalnızca bir basketbol sahası referansı olarak güvenilir olsa da, bunun ücretsiz torrent indirmeleri torrentin kendisine ve internet bağlantınıza bağlı olarak çok değişiklik gösterir. Mümkün olduğunda web siteleri için kitaplık boyutu dahil edilecektir. Hangi torrent sitelerinin kullanılacağını seçerken torrent türü ve çeşitliliği de önemlidir. The Pirate Bay veya RARBG gibi torrent sitelerinde büyük kütüphaneler, tüm kategorilerden spor torrentleri bulunurken, Bibliotik veya YTS gibi sitelerde sırasıyla önemli sayıda kitap ve film torrenti bulunur. Hangi torrent sitesinin kullanılacağına karar verirken Reklam İzinsiz Girişi de önemlidir. Sadece bir dosyaya göz atmak için 8 reklamdan geçmeniz gerekiyorsa, yeni bir torrent sitesi bulmanın zamanı gelmiş olabilir. Araştırmamızda, reklam izinsiz giriş seviyesi nedeniyle dahil etmemeye karar verdiğimiz popüler torrent siteleri vardı.


Torrent indirirken güvenlik çok önemlidir. Nihayet, ücretsiz torrent indirmeleri, internette çevrimiçi güvenliğinizi tehlikeye atabilecek çok sayıda gölgeli torrent platformu var. İnternet sitesi: Ücretsiz torrent indirmeleri çalışan bir Pirate Bay Mirror. Ücretsiz torrent indirmeleri Pirate Bay birçok ülkede engellenmiştir, hatta ayna siteleri bile bu nedenle sanal konumunuzu değiştirmek ve Pirate Bay'in engellemesini kaldırmak için bir VPN'e ihtiyacınız olabilir. Pirate Bay'in sahip olduğu ücretsiz torrent indirmeleri uzun yıllardır bir kalabalık favori. Ancak, ayna sayısı ve engelleme girişimleri göz önüne alındığında, bu sayı çarpık olabilirücretsiz torrent indirmeleri, ve ayda milyon ziyaret belki biraz daha doğrudur, ücretsiz torrent indirmeleri. Pirate Bay, yaşı ne olursa olsun sitedeki hemen hemen tüm torrentlerde en az bir ekme makinesi sağlayan geniş topluluğuyla popülerdir. On yıldan fazla bir süre öncesine ait belirsiz başlıkları indirmeyi denedik ve hala yardımcı olacak mutlu ekiciler olduğunu gördük.


Daha fazla seçenek için Pirate Bay alternatifleri listemize de bakabilirsiniz. Web sitesi: RARBG Web Sitesi. RARBG, çok aktif bir ekme ve yüksek kaliteli torrentler topluluğuyla ünlü büyük bir torrent dizinidir. Kütüphane boyutu iyi ve sık sık güncelleniyor, bu da sitede yeni torrentler bulma şansınızın yüksek olduğu anlamına geliyor. RARBG ayrıca The Pirate Bay ile çok benzer bir indirme hızıyla geliyor, ücretsiz torrent indirmeleri. Tek fark ücretsiz torrent indirmeleri RARBG'de reklam girişi daha sinir bozucu, ücretsiz torrent indirmeleri, bu yüzden ikisinden birini seçerken bunu göz önünde bulundurun. RARBG görünümlü sitelerde dolaşan çok sayıda kimlik avı dolandırıcılığı var, ücretsiz torrent indirmeleri güvenli tarama hakkında bilgi edindiğinizden emin olun. Web sitesi: X web sitesi.


Bazı insanlar bunu oyun torrentlerine göz atmak için de kullanıyor, ancak araştırmamıza göre, hem RARBG hem de The Pirate Bay bu kategoride, özellikle ücretsiz torrent indirmeleri başlıklar. Birkaç yıl önce X herhangi bir torrent için kötü bir seçimdi, çünkü gezinmek zordu ve çok fazla güvenlik riski taşıyordu. O zamandan beri, tüm siteyi yenileyerek gezinmeyi sorunsuz ve daha güvenli hale getirdi. Şovlar ve filmler için, ödül adaylığına göre arama gibi gelişmiş tarama işlevlerine de sahipsiniz, ücretsiz torrent indirmeleri. aynalar: x. st Ekim'den beri aktif. ws Aralık'tan beri aktif. eu Mart'tan beri aktif. Mayıstan beri aktif. Ocak ayından beri aktif. gd Ekim'den beri aktif. Web sitesi: Torrentz2 web sitesi. Bu o kadar büyük bir torrent sitesi olmasa da - ayda yalnızca milyon kullanıcı topluyor ve bir kitaplığın çoğunu spor yapamıyor ücretsiz torrent indirmeleri torrentler — Torrentz2 müzik bulmak için çok iyidir.


Albüme, sanatçıya veya şarkıya göre arama yapmak gibi her türlü tarama seçeneğinden bahsetmiyorum bile. İkincisi, reklam girişi minimum düzeydedir ve arayüz güzeldir. Son olarak, klasikler platformda hazır. Favori programlarınızın yüksek çözünürlüklü bölümlerini istiyorsanız, gidilecek yer EZTV'dir. Two and a Half Men gibi daha eski oyunları aradık ve iyi bir seçenek kitaplığı vardı. İngiliz şovu Midsomer Murders gibi daha belirsiz başlıklar bile denedik. EZTV, bu şovdaki yeni sürümler için çok çeşitli torrentlere ve eski bölümlerin paketlerine sahiptir. için göz atmayı denedik ücretsiz torrent indirmeleri başlıklar, ücretsiz torrent indirmeleri, ve hem PC hem de konsollar için iyi bir kütüphaneye sahiptir. Farklı kategorilere veya başlıklara abone olabilir ve onlar için yeni torrent beslemeleri alabilirsiniz. Güncelleme: Aksine son iddialara rağmen, Zooqle hala çalışıyor ve çalışıyor gibi görünüyor.


Örneğin, Fransız okuyucularımızdan birinden Zooqle'ın kapatıldığına dair bir açıklama aldık, bu yüzden bir VPN ile Fransa'da engellenip engellenmediğini kontrol ettik. Ayrıca bir Amerikan ve bir Hollanda IP adresi kullanarak Zooqle'a erişmeye çalıştık. Her üç durumda da başarılı olduk, ücretsiz torrent indirmeleri. Bu nedenle, şu anda şu sonuca varmalıyız:, ücretsiz torrent indirmeleri, Zooqle, en azından internet kullanıcılarının büyük bir kısmı tarafından erişilebilir durumdadır. gereksiz ücretsiz torrent indirmeleri bunu düzenli olarak kontrol edip sizi güncel tutacağımızı söyleyin! LimeTorrents yeni sürümler için çok iyi. Aynalar: Litorrents.


asya, limetorrents. bölge, kireç çözücüler. ortak. com, sınırlayıcı. Kendi başına bir torrent sitesi değil, ücretsiz torrent indirmeleri, Torrent'ler. The Pirate Bay ve RARBG gibi popüler sitelerdeki tüm torrentleri izlemek için. veri çekmek için, ancak kusursuz tasarımını ve minimum reklam izinsiz girişini övmek istiyoruz. Aynalar: Yok. Bu web sitesine eskiden torrent denirdi. io ama etki alanı değişti. Web sitesi: Torrentdownloads web sitesi. Dikkat: Bu web sitesi, reklam içeren ek bir tarayıcı sekmesi açmaya çalışır. Zararlı değil ama rahatsız edici. Asya oyunları özellikle sunucularının büyük bir bölümünü alıyor gibi görünüyor. Aynalar: torrent indirmeleri.


uno, torrent indirmeleri. cyou, torrent indirmeleri. Son olarak ve belki de birçokları için en önemlisi, üyelerin uymaları gereken tohumlama kotaları olduğundan, özel torrent siteleri genellikle herkese açık olanlardan önemli ölçüde daha yüksek akış hızlarına sahiptir. Son olarak, Bibliotik e-kitap indirmek için en büyük özel torrent sitesidir. uTorrent'i öneriyoruz, ancak Bittorrent de aynı derecede iyi çalışacak. Bir torrent istemcisi kurduktan sonra, yukarıdaki listedeki en iyi torrent sitelerinden birinden torrenti indirin ve istemciyi kullanarak açın. Ücretsiz torrent indirmeleri istemciyi zaten kurdunuz, torrent dosyası bu ekranda otomatik olarak açılacaktır:. İlk olarak, her zaman torrentleri indirin ve bir VPN kullanarak torrent sitelerine göz atın. En iyi VPN'ler derlememizi okuyun ve herhangi bir torrent işlemi yapmadan önce bunlardan birini kullanın.


Büyük düğmelerden kaçının ve yalnızca tıklayın ücretsiz torrent indirmeleri istediğiniz torrent dosyasını gerçekten indirecek URL. Torrent siteleri için çok yaygın olan kötü amaçlı yazılımları, virüsleri indirme ve hatta kimlik avı kampanyalarında bilgilerinizi kaybetme riskiniz vardır. En iyi seçenekler, güvenlik ipuçları ve haberler için yine en iyi VPN bölümümüzü kontrol edin. Bundan sonra, yapabileceğiniz tüm VPN güvenlik ayarlarını işaretleyin. Ağınızın virüs kapma riski altında olduğu zamanlar için bağlantı şifrelemesini, sızıntı korumasını ve bir kapatma anahtarını etkinleştirdiğinizden emin olun. Çoğu VPN, bu seçenekleri belki farklı adlar altında sunar. Kill anahtarı önemlidir, çünkü VPN bağlantınız aniden düştüğünde kimliğinizin açığa çıkmasını engeller. Üçüncüsü, bir reklam engelleyici ve diğer güvenliği artıran uzantılar yükleyin. Bunlarla ilgili her şeyi, güvenlik ve gizlilik için en iyi tarayıcı uzantılarını ayrıntılandıran makalemizde ve çevrimiçi ortamda güvende kalmak için 8 adımlı kılavuzumuzda okuyabilirsiniz.


Daha fazla oku




Soundcloud indirme uygulaması


Büyük düğmelerden kaçının ve yalnızca istediğiniz torrent dosyasını gerçekten indirecek URL'yi tıklayın. Yine de, bir VPN ile bu tıkanıklığı her zaman çözebilirsiniz. Yalnızca kamuya açık alanda bulunan dosyaları indirdiğinizden emin olun. Drone Haritalama Nedir?? Mükemmel koruma ve geniş bir sunucu ağı Güzel ve hoş bir uygulama Günlük yok Ziyaret edin Ücretsiz torrent indirmeleri.

No comments:

Post a Comment