Thursday, May 12, 2022

Stáhněte si aplikaci pro chytré hodinky

Stáhněte si aplikaci pro chytré hodinky
Nahrál:Momsclubvallejo
Datum přidáno:23.10.2018
Velikost souboru:59.23 Mb
Operační systémy:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Stahování:28043
Cena:Zdarma* [*Vyžadována bezplatná registrace]





39 nejlepších a zdarma ke stažení aplikací pro chytré hodinky


BTSmart hodinky. Připojte svůj mobilní telefon a chytré hodinky k aplikaci pro mobilní telefon, když jsou úspěšně připojeny, zde můžete provést některá nastavení upozornění, která mohou být přenesena do vašich chytrých hodinek. Instalace a můžete rychle a snadno přijímat různá upozornění telefonu, takže již nemusíte spravovat /5(K) Oct 03,  · Popis aplikace SmartWatch. Oficiální aplikace Sony SmartWatch. Chcete-li používat hodinky SmartWatch, musíte si tuto aplikaci nainstalovat do smartphonu Android. Pomocí aplikace můžete upravit nastavení, povolit/zakázat aplikace, vybrat rozhraní hodinek a vyhledat aplikace vyvinuté pro SmartWatch na Google Play™. Když si tuto aplikaci nainstalujete, nezobrazí se na vašem domovském bloggeru.comry: Communication Smart+ Watch. Chytrý náramek Smart+ Watch dokáže sledovat celodenní aktivitu, cvičení, spánek, klidovou srdeční frekvenci, srdeční frekvenci při cvičení a může zobrazovat příchozí hovory a zprávy, když je připojen k této mobilní aplikaci Smart+ Watch. Když Smart+ Watch běží na telefonu, všechna data uložená v chytrém pásku lze přenést do aplikace a uložit do telefonu/5()




aplikace pro chytré hodinky ke stažení


Nastavení účtu


Hledat Obrázky Mapy Přehrát YouTube Zprávy Gmail Disk Více Kalendář Překladač Mobilní knihy Nakupování Blogger Finance Fotografie Videa Dokumenty. Možnosti účtu Přihlaste se. Účet Platební metody Moje předplatná Uplatnit Koupit dárkovou kartu Můj seznam přání Moje aktivita Play Průvodce pro rodiče. Nejlepší žebříčky. Nové verze. Synchronizační aplikace SmartWatch Jednoduché věci pro život Komunikace. Přidat do seznamu přání. Rozšíří také možnosti hodinek, aby se maximalizoval jejich výkon. ZMĚŇTE STYL SVÝCH HODINEK: aplikace vám umožňuje používat desítky barev, které si můžete přizpůsobit! APLIKACE PODPOROVANÁ OBLÍBENÝMI ZNAČKAMI: Aplikace je podporována na hodinkách nejoblíbenějších značek a také na čínských vzorcích - Samsung, Garmin, Xiaomi, Grape, Fundo, Kurio a mnoho dalších! Průvodce instalací a konfigurací: Rozšířený průvodce krok za krokem s načrtnutými ilustracemi naleznete na adrese: smartwatchsync. icu 1. Otevřít synchronizaci oznámení Bt zapnuto aplikace pro chytré hodinky ke stažení digitální hodinky.


Vyberte „Zapnout Bluetooth“. Otevřete na svém mobilu aplikaci Smart Sync Notifier. Kliknutím na Povolit oprávnění povolíte aplikaci Notifier přístup ke zprávám bt, aplikace pro chytré hodinky ke stažení. Můžete vidět obrazovku nastavení oznamování telefonu, kde musíte zapnout přepínač pro aplikaci Sync. Poté stiskněte tlačítko "Zpět" pro návrat do aplikace bt notifier. Po "Připojit zařízení" vyberte "Povolit bt". Najděte název chytrých hodinek v seznamu Bt a připojte se. Jaké jsou výhody koupě verze PRO? Žádné rušivé reklamy na vašem telefonu nebo hodinkách! Jasná témata pro upozornění B, aplikace pro chytré hodinky ke stažení. Možné problémy s připojením bluetooth a jejich řešení: Umístěte zařízení, která se pokoušíte spárovat, co nejblíže k sobě.


Kvůli velké vzdálenosti mezi zařízeními jsou nejčastější chyby párování Odpojte a znovu připojte zařízení. Rychlý reset může chybu opravit. Zkontrolujte připojení zařízení k dalším zařízením Android. Zkontrolujte nabití obou spárovaných zařízení. Některá chytrá zařízení mají vestavěnou správu napájení, která vypne Bt, pokud je baterie slabá. Recenze Přezkoumejte zásady a informace. Zobrazit podrobnosti. označit jako nevhodné. Návštěva aplikace pro chytré hodinky ke stažení. Zásady ochrany osobních údajů. More by Simple things for life Zobrazit více. Jednoduché věci pro život.


Připojte hodinky ke smartphonu. Najděte svá zařízení Android nebo Android wear!


Přečtěte si více




sims 4 ke stažení zdarma


Fitbit Versa 3. S vynálezem chytrých hodinek nebylo používání moderní technologie nikdy snazší a nyní máme přístup k většině toho, co potřebujeme, z pohodlí našeho zápěstí. Aplikace Google Authenticator používá dvoufaktorové ověřování aplikace pro chytré hodinky ke stažení abyste se ujistili, že je váš účet Google lépe chráněn. V průběhu let, aplikace pro chytré hodinky ke stažení, Čínský gigant Huawei představil vysoce kvalitní Jde o nezbytnou aplikaci pro vaše chytré hodinky a měli byste ji zvážit při hledání aplikací ke stažení. Pokud hledáte aplikaci, která vám pomůže s vaší dietou nebo s dosažením fitness cíle, měli byste se podívat na tuto. Co dělá tuto aplikaci odlišnou, je schopnost kreslit na dokumenty, jako by byly vyrobeny ze skutečného papíru.

No comments:

Post a Comment