Wednesday, April 13, 2022

Stiahnite si shareit pre pc

Stiahnite si shareit pre pc
Používateľ, ktorý odovzdal:Robotník75
Dátum pridania:23.03.2017
Veľkosť súboru:49.87 Mb
Operačné systémy:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
K stiahnutiu:40984
Cena:Zadarmo* [*Vyžaduje sa bezplatná registrácia]





SHAREit Stiahnuť pre Windows 10, 8, 7


Dec 01,  · Aplikácia SHAREit je aplikácia na bezdrôtový prenos a zdieľanie súborov pre Android, iOS, Mac a Windows. Je považovaná za najlepšiu aplikáciu na zdieľanie súborov pre smartfóny a tablety. Sťahovanie SHAREit, ktoré bolo vydané späť v roku , je mnohými považované za najlepšiu aplikáciu na bezdrôtové zdieľanie súborov. Dôvodom neustále rastúcej popularity aplikácie SHAREit je, že je ľahká, nespotrebuje 2/5() Stiahnite si túto aplikáciu z Microsoft Store pre Windows 10, Windows 10 Mobile, Windows Phone, Windows Phone 8, Windows 10 Team (Surface Hub ). Pozrite si snímky obrazovky, prečítajte si najnovšie recenzie zákazníkov a porovnajte hodnotenia aplikácie blogger.com Sep 16,  · SHAREit App Download pre PC Windows funguje ako multiplatformový na prenos akéhokoľvek typu dát (audio, video, dokument, GIF atď.) z mobilu do mobilu a z mobilu do počítača. Bezplatná technológia používaná miliardou používateľov prenáša dáta rýchlejšie ako Bluetooth. Bezdrôtová aplikácia zdieľa súbory medzi počítačom a inými zariadeniami bez pripojenia k internetu/5(K)




stiahnite si shareit pre pc


Stiahnite si aplikáciu SHAREit pre Android, PC a iOS.


Informácie o programe na zdieľanie súborov P2P cez internet 5 testov na vírusy, stiahnite si shareit pre pc. Jednoduchý softvér na prenos súborov na zdieľanie hudby, obrázkov a iných údajov cez WiFi sieť medzi počítačmi, telefónmi a tabletmi. Recenzia od Svena Sørensena. SHAREit je nástroj na prenos súborov, ktorý dokáže zdieľať rôzne typy údajov cez WiFi sieť. Podporuje Windows, stiahnite si shareit pre pc, Systémy Android, iOS a Mac OS X. Či už prenášate súbory medzi počítačom a tabletom alebo telefónom, táto aplikácia vám môže pomôcť.


Je schopný zdieľať veľké množstvo dát jednoducho cez WiFi sieť. Hlavné rozhranie SHAREit sa ľahko používa a poskytuje množstvo ľahko rozpoznateľných ikon, ktoré umožňujú zdieľanie súborov stiahnite si shareit pre pc adresáre jednoduché ako koláč. Pozoruhodnou a jedinečnou funkciou, ktorú SHAREit poskytuje, je schopnosť úplne klonovať štruktúru súborového systému do iných súborových systémov. To znamená prenos adresára Windows do adresára Android. Mali by ste si byť vedomí pri používaní SHAREit s inými zariadeniami, stiahnite si shareit pre pc ako Android stiahnite si shareit pre pc, že by mali byť nainštalované príslušné aplikácie. Aplikácia SHAREit je dostupná v obchode Google Play. Celkovo je SHAREit veľmi užitočná aplikácia pre Windows, ktorá dokáže zdieľať fotografie, hudbu, aplikácie a väčšinu ďalších typov súborov cez bezdrôtovú sieť bez veľkého úsilia.


Funkcie a prednosti Pripojte sa k počítaču a prezerajte si súbory na mobile Priamo ovládajte svoj PPT pomocou mobilu Zálohujte si cenné dáta za sekundu, uložte si každý vzácny okamih Ľahko prenášajte a zálohujte kontakty, správy, aplikácie a všetky typy súborov zo starého telefón na nový SHAREit 4. ZDIEĽAJTE 4. Súbor pod: SHAREit Stiahnite si bezplatný softvér na zdieľanie súborov P2P Hlavné vydanie: SHAREit 4. Testovali sme SHAREit 4. Potvrdzujeme, že tento program neobsahuje vírusy, malvér a trójske kone. Snímky obrazovky SHAREit 5. SHAREit x


Čítaj viac




Windows 7 obnovenie hesla usb plná verzia na stiahnutie zadarmo


PC: SHAREit vytvorí cieľový priečinok v rámci priečinka sťahovania s názvom SHAREit pre všetky prenesené súbory. Náš tím to posúdi a v prípade potreby podnikne kroky. priniesť nové používateľské rozhranie vybraného obsahu pre mobil stiahnite si shareit pre pc 4. To všetko robí z aplikácie jednu z najbezpečnejších a široko uznávaných aplikácií. Ak chcete stiahnuť počítačovú aplikáciu, kliknite na tlačidlo nižšie a navštívte iTunes alebo Google Play, kde získate mobilnú aplikáciu. Získajte informácie aj o nových trendoch v oblasti zvuku.

No comments:

Post a Comment