Tuesday, April 5, 2022

pc için kindle indir

pc için kindle indir
Yükleyici:Toby26
Ekleme Tarihi:31.05.2018
Dosya boyutu:48.23 Mb
İşletim sistemleri:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
İndirilenler:47046
Fiyat:Ücretsiz* [*Ücretsiz Kayıt Gerekli]





Kindle'ı indirin - ücretsiz - en güncel sürüm


19 Aralık,  · PC için Kindle Uygulamasını İndirmek istiyorsanız (Windows 10//8/7/Vista/XP veya Mac), bu sayfadaki Web sitesi tarafından sunulan bağlantısını ziyaret edin.1/5(1) 10 Ocak,  · Amazon, Kindle kitaplarınızı bilgisayarınızın rahatlığında okumak için iki farklı ama aynı derecede kullanışlı seçenek sundu: Kindle for PC uygulaması, herhangi bir diğer uygulama gibi bilgisayarınıza indirip yüklediğiniz ücretsiz bir yazılımdır. Bu uygulama yüklü herhangi bir cihazda (veya şimdi Softonic'ten Windows için gerçek bir Kindle İndirmede) kitaplarınızı senkronize etmek için Amazon hesabınızı kullanmanıza izin veren program: % güvenli ve virüssüz. Bu ay indirilenlerden daha fazlası. Kindle'ın en son sürümünü indirin /10(K)




pc için kindle indir


Kindle for PC'nin Temel Ayrıntıları


Kağıdın tatlı ve acı kokusunu alıyor, sayfaların pürüzlü dokusunda parmaklarınızı kaydırıyor ve ciltli kapakların tatmin edici sesini duyuyorsunuz. Ama, bütün gün onu sürüklersin. pc için kindle indir kitap sahibi olma mücadelesi. Hafif bir versiyona sahip olmak harika olmaz mıydı? Kindle ile şunları yapabilirsiniz:, pc için kindle indir. Şık uygulama, istediğiniz zaman, istediğiniz yerde okuyabilmeniz için en sevdiğiniz kitaplardan oluşan bir dijital kitaplık oluşturmanıza olanak tanır. Beğenseniz de beğenmeseniz de, giderek daha fazla şeyin yerini dijital kopyalar alıyor. Bu hiçbir yerde kitapların fiziksel kopyalarından daha doğru değildir. Aslında, her yıl daha fazla e-kitap yayınlanmaktadır pc için kindle indir kağıt tabanlı kitaplar. Kopyayı elinizde tutmak kadar zevkli olmayabilir, ancak daha uygundur. Amazon, Kindle ücretsiz uygulamasını birden çok platforma getiriyor. Bir masaüstü, tablet veya akıllı telefon olsun, hesabınızda aynı kitaplara, yer imlerine, notlara ve vurgulara sahip olacaksınız.


Hepsinden iyisi, dijital kopyalar pc için kindle indir gerçek kitaptan daha uygun fiyatlı. Amazon'un okumayı heyecan verici, eğlenceli ve erişilebilir kılmak konusunda ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor. Kafan sorularla dönüyor, hiçbiri cevaplanmadı. En yakın Barnes and Noble'a gidebilir veya Kindle'da indirebilirsiniz. Sezgisel arama işleviyle, serinin bir sonraki bölümünü - veya gerçekten herhangi bir kitabı - bulabilir ve hemen okuyabilirsiniz. Yazarı, başlığı veya türü yazarak aramaya başlayın. Kindle'ın okuma deneyiminizi geliştirmek için yapabileceklerinin sınırı yok. Paylaş pc için kindle indir arkadaşlarla Bir arkadaşınıza kitap önermek çok zaman alabilir.


Öyleyse neden onun yerine okumasınlar?? Amazon, uygun Kindle kitaplarını arkadaşlarınıza ödünç vermenizi sağlar. Daveti kabul etmek için yedi günleri ve kitabı okumak için on dört günleri olacak şekilde e-posta adreslerine göndermeniz yeterlidir. Kindle uygulamasının en son sürümünü şu cihazlarda edinin: Windows 7 veya üstü, Mac OS X pc için kindle indir PC için Kindle uygulaması bir WiFi bağlantısıyla büyüyor. Onsuz, e-kitaplarınıza açıklama ekleyemez ve yeni kitaplar indiremezsiniz. Bu sınırlamalar bir anlaşma kırıcıysa, Calibre'den başkasına bakmayın. Dijital kitaplığınızı bir USB kablosu veya Bluetooth aracılığıyla PC'den tablete aktararak her yere götürün. Calibre'yi ilk başlattığınızda kurmanız yeterli, kopyaları otomatik olarak ihtiyacınız olan formata dönüştürecektir, pc için kindle indir. Kindle'dan daha fazla formata erişebilir, ancak, pc için kindle indir, en temel olan DRM formatı ile uyumluluktan yoksundur, pc için kindle indir.


E-kitap okumaktan biraz çekinmiş olabilirsiniz. Kesinlikle Kindle kadar geniş bir kütüphaneye sahip daha temiz bir e-okuyucu bulamazsınız. Yaratıcı, eğlenceli ve aksiyon odaklı! RPG hayranları için muhteşem bir açık dünya. Malwarebytes AdwCleaner - heyecana değer? Bu ücretsiz araçla iPhone'unuzu düzeltin. Bu programı nerede çalıştırabilirsiniz? E-kitap okumaktan biraz çekinmiş olabilirsiniz. indirmeli misin? Bunu kesinlikle indirmeli ve bugün dijital kütüphanenizi oluşturmaya başlamalısınız. Highs Göz dostu tasarım Son derece geniş kitap seçeneği E-kitap paylaşım özelliği. Lows Gece modu yok Sınırlı yazı tipi seçimi Linux ile uyumlu değil. Smite Yaratıcı, eğlenceli ve aksiyon odaklı! Adobe Premiere Pro Kesimi yapın! Reaper Satın almadan önce deneyin. Cube World RPG hayranları için muhteşem bir açık dünya. Five Nights at Freddy's World Garip bir yan ürün. AutoHotKey Zamandan tasarruf edin. AdwCleaner Malwarebytes AdwCleaner - heyecana değer? Android için MobiKin Asistanı Telefonunuzu düzenleme.


Reiboot Bu ücretsiz araçla iPhone'unuzu düzeltin. Euro Truck Simulator 2 Ücretli bir kamyon simülatörü.


Daha fazla oku




biyolojik bilim freeman 6. baskı pdf ücretsiz indir


Spotify pc için kindle indir. Siparişinizi vererek Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş olursunuz. Her Ev için Blink Akıllı Güvenlik. Şu anda yorumlar filtrelenirken bir sorun oluştu. Bunun, eski Windows mağazası uygulamasından daha iyi bir okuma deneyimini nasıl temsil ettiği hakkında hiçbir fikrim yok. Bazı başlıklar eklemek için Kindle Store'da Mağaza'ya tıkladık; e-kitap satın alabilirsiniz, ancak tam anlamıyla Amazon üzerinden indirebileceğiniz milyonlarca ücretsiz kitap var.

No comments:

Post a Comment