Monday, February 28, 2022

ios 13 beta profili indir

ios 13 beta profili indir
Yükleyici:Katyasıtnik
Ekleme Tarihi:30.11.2016
Dosya boyutu:44.78 Mb
İşletim sistemleri:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
İndirilenler:44926
Fiyat:Ücretsiz* [*Ücretsiz Kayıt Gerekli]





iPhone için iOS 13 Beta'yı indirin


17 Haz,  · iPhone veya iPad'inize iOS 13 beta veya iPadOS 13 beta sürümünü yüklemek için iOS 13 beta profilini indirmeniz gerekir. Bu kılavuz, iOS 13 beta profilini veya İncelemeleri nasıl indireceğinizi gösterecektir: 5 Haz 18,  · İndirmeyi başlatmak için OTA Profili indirme bağlantısını tıklayın ve İzin Ver'e dokunun. Ayarlar > Genel > Profiller'e gidin. iOS 13 Aralık 25'i seçin,  · Kayıtlı UDID veya geliştirici hesabı olmadan iOS beta 1 ve iPadOS beta 1 OTA güncelleme Yapılandırma Profili dosyasını nasıl indirip yükleyeceğiniz aşağıda açıklanmıştır. Apple, iOS'un ilk beta sürümünü geliştiricilerin kullanımına sundu ve her zaman olduğu gibi, bunu cihazlarına yüklemek isteyen birçok insan olacak. iOS 13 Beta'yı İndirme




ios 13 beta profili indir


Sıkça Sorulan Sorular


Apple, iOS 13 için ilk geliştirici beta setini yayınladı ios 13 beta profili indir, iPad'ler, ios 13 beta profili indir, ve geliştiricilere uyumlu iPod touch. İşletim sisteminin genel beta sürümüne birkaç hafta kaldı ve ilk beta sürümü kesinlikle geliştiriciler içindir. iOS 13, bir dizi temel değişiklik ve iyileştirme ile birlikte gelir. elma ios 13 beta profili indir bir dizi sistem uygulamasını yeniledi, bir dizi yeni özellik ekledi ve mevcut olanları iyileştirdi. iPhone veya iPad'iniz için iOS 13 beta IPSW'yi indirmek istiyorsanız, aşağıdaki indirme bağlantılarına göz atın.


Mac'iniz macOS çalıştırıyor olmalıdır Okuma: iPhone'a iOS 13 beta nasıl yüklenir. Blog Danışmanlığı tarafından tasarlandı. Sorumluluk Reddi Bu web sitesi Apple Inc'e ait değildir, Apple Inc'e ait değildir ve Apple Inc'in bir yan kuruluşu değildir. iPhone, Apple Inc'in ticari markasıdır. Bu web sitesinin içeriği Apple Inc tarafından sağlanmamakta veya gözden geçirilmemektedir. Bu sitedeki tüm makaleler, resimler, logolar ve ticari markalar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir. Sorumluluk reddinin tamamını okumak için lütfen bu bağlantıyı takip edin. Bize Ulaşın iPhoneHacks Hakkında iPhoneHacks'ta Reklam Verin. Bize Ulaşın.


Daha fazla oku




göreve çağrı pc torrent oyunu indir


Ios 13 Genel Beta 3 Profil İndir Ios Ios ios 13 beta profili indir Genel Beta 2 Profil İndir Dlc 7 Yok. Bu, iPhone'unuza iOS beta yazılım profilini indirme işlemini başlatacaktır. Apple, yeni Beta ile birlikte son kullanıcıların da bu yeni işletim sistemini deneyimleyebileceği iOS 13 Beta 1'i piyasaya sürdü. Daha fazla bilgi için aşağıdaki bölümlere bakın. Karşılık gelen Apple TV beta yazılımı geri yükleme görüntüsünü indirme sayfasından bilgisayarınıza indirin.

No comments:

Post a Comment