Thursday, January 6, 2022

Principper for biokemi 6. udgave pdf gratis download

Principper for biokemi 6. udgave pdf gratis download
Uploader:Vael
Dato tilføjet:27.07.2016
Filstørrelse:76.39 Mb
Operativsystemer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads:29695
Pris:Gratis* [*Gratis registrering påkrævet]





Lehninger Principles of Biochemistry 6. udgave PDF Gratis download [Direkte Link]


Principles of Biochemistry (6. udgave) PDF-download, af David L. Nelson, ISBN: , Mens vi afslutter vores arbejde med denne sjette udgave af Lehninger Principles of Biochemistry, bliver vi igen slået af de bemærkelsesværdige ændringer inden for Lehninger Principles of Biochemistry 6. udgave David L Nelson, Michael M. Cox. forklaringer Aug 17, · Udgave: 6.; Sider: (pdf) Pris: ikke tilgængelig (4. udgave = 4, Rs) Download den gratis bog om Plantefysiologi af Taiz og Zieger 6. udgave med et klik, linket er i slutningen af ​​artiklen Where To Download Principles Of Biochemistry 6. Edition Lehninger Principles of Biochemistry PDF Gratis download · I øjeblikket bruger de fleste forskere APA 6. og 7. udgave, mens de opretter referencer. Hvis du ikke kan holde styr på de ændrede regler, så brug vores APA-henvisningsgenerator for hurtigere resultater




principper for biokemi 6. udgave pdf gratis download


Lehninger Principles of Biochemistry 6. udgave pdf


Hjem » Bøger » Medicinsk » Lehninger Principles of Biochemistry 6. udgave. Genrer: Medicinsk. Da vi afslutter vores arbejde med denne sjette udgave af Lehninger Principles of Biochemistry, bliver vi igen slået af de bemærkelsesværdige ændringer inden for biokemi, der er sket mellem udgaver. Alene mængden af ​​ny information fra high-throughput DNA-sekventering, røntgenkrystallografi og manipulation af gener og genekspression, for kun at nævne tre eksempler, udfordrer både den erfarne forsker og den førstegangsstuderende i biokemi, principper for biokemi 6. udgave pdf gratis download. Vores mål her er at finde en balance: at inkludere nye og spændende forskningsresultater uden at gøre bogen overvældende for studerende. Det primære kriterium for inklusion er, at det nye fund er med til at illustrere et vigtigt princip for biokemi. Billedet på vores forside, et kort over de kendte metaboliske transformationer i en mitokondrie, illustrerer rigdommen af ​​faktuelt materiale, der nu er tilgængeligt om biokemiske transformationer.


Biokemisk forskning fokuserer mere og mere på interaktionerne mellem disse veje, reguleringen af ​​deres interaktioner på niveauet af gen og protein, principper for biokemi 6. udgave pdf gratis download, og virkningerne af regulering på aktiviteterne af en hel celle eller organisme. Denne udgave af LPOB afspejler disse realiteter. Meget af det nye materiale, som vi har tilføjet, afspejler vores stadig mere sofistikerede forståelse af regulatoriske mekanismer, herunder dem, der er involveret i at ændre syntesen af ​​enzymer og deres nedbrydning, dem, der er ansvarlige for kontrollen og timingen af ​​DNA-syntesen og cellecyklussen, og dem, der integrerer metabolismen af ​​kulhydrater, fedtstoffer og proteiner over tid som reaktion på ændringer i miljøet og i forskellige celletyper.


Selvom vi stræber efter at inkorporere de seneste store fremskridt, forbliver visse kendetegn ved bogen uændrede. Vi fortsætter med at understrege biokemiens relevans for de molekylære mekanismer principper for biokemi 6. udgave pdf gratis download sygdom, der fremhæver den særlige rolle, som biokemi spiller for at fremme menneskers sundhed og velfærd. Et særligt tema er det metaboliske grundlag for diabetes og de faktorer, der disponerer for sygdommen. Dette tema er sammenvævet gennem mange kapitler og tjener til at integrere diskussionen om stofskifte. Vi understreger også betydningen af ​​evolution for biokemi.


Evolutionsteorien er det grundlag, som alle biologiske videnskaber hviler på, og vi har ikke spildt muligheder for at fremhæve dens vigtige rolle i vores disciplin. Forskningsfremskridt inden for biokemi løber i væsentlig grad sideløbende med udviklingen af ​​bedre værktøjer og teknikker. Vi har derfor fremhævet nogle af disse afgørende udviklinger. Især kapitel 9, DNA-baserede informationsteknologier, er blevet væsentligt revideret for at inkludere de seneste fremskridt inden for genomik og næste generations sekventering. Endelig har vi viet stor opmærksomhed på at gøre teksten og kunsten endnu mere brugbar for elever, der lærer biokemi for første gang. For dem, der er bekendt med bogen, vil nogle af disse ændringer være indlysende, så snart du knækker forsiden. Forfatterne har skrevet sammen i næsten 25 år og undervist i introduktionsbiokemi sammen i næsten. Vi håber, at denne sjette udgave af Lehninger igen vil oplyse og inspirere nuværende biokemistuderende overalt, og måske få nogle af dem til at elske biokemi, som vi gør.


Kan du lide denne bog? Del venligst med dine venner, lad os læse det!! DMCA Privatlivspolitik Kontakt. Læs alle bøger Læs alle bøger. Org med rig kildebog, du kan downloade tusindvis af bøger i mange genrer og formater såsom PDF, EPUB, MOBI, MP3, ……. Hjem Bøger-genrer FAQ Anmod om e-bøger Kontakt. Søg e-bog her:. Hjem » Bøger » Medicinsk » Lehninger Principles of Biochemistry 6. udgave Lehninger Principles of Biochemistry 6. udgave Forfatter: David L. Nelson Udgiver: W. Freeman Genrer: Medicinsk Udgivelsesdato: 21. november, ISBN-sider: Filtype: PDF Sprog: Engelsk Annoncer. Bogforord Mens vi afslutter vores arbejde med denne sjette udgave af Lehninger Principles of Biochemistry, bliver vi igen slået af de bemærkelsesværdige ændringer inden for biokemi, der er sket mellem udgaver. Download e-bog Læs nu Filtype Uploaddato Download her. Du kan også være interesseret i følgende e-bog: Fundamentals of Biochemistry: Life at the Molecular… Lehninger Principles of Biochemistry 5th Edition Biochemistry af Roger L.


Principper for biokemi 6. udgave pdf gratis download © Designet af readallbooks. org DMCA Privatlivspolitik Kontakt. Download her Download nu her. Læs nu annoncer.


Læs mere




Hent whatsapp til pc


Hos Medicos Library tror vi på kvalitet og hastighed, som er en del af vores kernefilosofi og løfter til vores seere. Nedenfor er den komplette indholdsfortegnelse, der tilbydes i Lehninger Principles of Biochemistry 6. udgave PDF:. Meget af det nye materiale, som vi har tilføjet, afspejler vores stadig mere sofistikerede forståelse af regulatoriske mekanismer, herunder dem, der er involveret i at ændre syntesen af ​​enzymer og deres nedbrydning, dem, der er ansvarlige for kontrollen og timingen af ​​DNA-syntesen og cellecyklussen, og dem, der integrerer omsætningen af ​​kulhydrater, fedtstoffer og proteiner over tid som reaktion på principper for biokemi 6. udgave pdf gratis download i miljøet og i forskellige celletyper. org DMCA Privatlivspolitik Kontakt. Få hjælp. Download e-bog pdf.

No comments:

Post a Comment