Tuesday, December 7, 2021

Hvordan laste ned et minecraft-kart

Hvordan laste ned et minecraft-kart
Laster opp:Thexme
Dato lagt til:30.11.2016
Filstørrelse:74.63 Mb
Operativsystemer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Nedlastinger:32905
Pris:Gratis* [*Gratis registrering kreves]





Hvordan laste ned og installere Minecraft Maps


Aug 06,  · Naviger til Minecraft-bloggeren din.com filen. Klikk på blogger.com-fil og velg Pakk ut. Du skal nå se en mappe som inneholder Minecraft-kartet. Kopier Minecraft-kartmappen. Naviger til rotkatalogen og deretter til spill/blogger.com Lim inn kartmappen, og du er ferdig! Sep 09,  · Last ned kart ved å klikke på den gule knappen øverst til høyre i beskrivelsen. På Windows, bruk tastene Windows+R og skriv deretter «%appdata%/.minecraft/saves/" i kommandolinjen. (På en Mac er lagringsfilene dine i: ~/Library/Application Support/minecraft/saves/).Anmeldelser: Mar 03,  · Hvordan laste ned Minecraft Maps. For å laste ned Minecraft Windows 10-kart, følg trinnene nedenfor: Trinn 1. Klikk her for å besøke det offisielle Minecraft-kartnettstedet. Steg 2. Klikk på et Minecraft-kart du vil laste ned. Du bør åpne kartets side og laste ned kartet fra blogger.comted Lesetid: 4 min




Hvordan laste ned et minecraft-kart


Hva er Minecraft-kart?


Sist oppdatert: 9. november, testet. Denne artikkelen ble skrevet av Jack Lloyd. Jack Lloyd er teknologiskribent og redaktør for wikiHow. Han har over to års erfaring med å skrive og redigere teknologirelaterte artikler. Han er teknologientusiast og engelsklærer. wikiHow Tech Team fulgte også artikkelens instruksjoner og bekreftet at de fungerer. Denne artikkelen har blitt sett ganger. Denne wikiHow lærer deg hvordan du laster ned og installerer et skreddersydd Minecraft-kart. Du kan gjøre dette i Minecraft på Windows- og Mac-datamaskiner, samt i Minecraft Pocket Edition for iPhones og Androids. Du kan ikke laste ned et tilpasset kart på konsollutgavene av Minecraft. Gå til et Minecraft-kartnettsted som Minecraftsix. com eller Minecraftmaps. com på en datamaskin. Klikk på navnet på et kart for å lære mer om det.


Når du finner et kart du vil ha, klikker du på Last ned-koblingen. Pakk ut den nedlastede filen. Høyreklikk på kartmappen Hvordan laste ned et minecraft-kart velg Kopier. Pass på at mappen du kopierer inneholder flere mapper med navn som ""DIM1"" eller ""DIM I Minecraft Launcher klikker du på menyen og velger Launch Options. Aktiver ""Avanserte innstillinger"" og klikk OK for å bekrefte. Vri på ""Spillkatalog""-bryteren for å slå den på. Klikk på den grønne pilen for å åpne Minecraft-spillmappen. Dobbeltklikk på lagringsmappen. For å spille av det nye kartet, åpne Minecraft Launcher, trykk på menyen, Hvordan laste ned et minecraft-kart, og velg deretter Startalternativer. Når det er lagt til, vil kartet vises i Singleplayer-menyen sammen med resten av kartene dine.


Har denne oppsummeringen hjulpet deg? Ja Nei. Hvordan laste ned et minecraft-kart in Sosial pålogging fungerer ikke i inkognito- og private nettlesere. Logg på med brukernavn eller e-post for å fortsette. wikiHow-konto. Ingen konto ennå? Opprett en konto. Community Dashboard Skriv en artikkel Be om en ny artikkel Flere ideer Rediger denne artikkelen. Kurs Ny teknisk hjelp Pro Nye ekspertvideoer Om wikiHow Pro Upgrade Logg på. Hjem Tilfeldig Bla gjennom artikler Kurs Nytt om wikiHow Enkle måter å hjelpe med å godkjenne spørsmål Fix Stave Quiz-appen Flere ting å prøve Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre wikiHow bra.


Ved å bruke nettstedet vårt godtar du vår policy for informasjonskapsler. Innstillinger for informasjonskapsler. wikiHow er der pålitelig forskning og ekspertkunnskap kommer sammen. Finn ut hvorfor folk stoler på wikiHow. Kategorier Hobbyer og håndverk Spill Videospill PC-spill Nettspill Minecraft Hvordan laste ned Minecraft-kart. Last ned artikkelen Utforsk denne artikkelen. Video SE NÅ. Tips og advarsler. relaterte artikler, Hvordan laste ned et minecraft-kart. Artikkelsammendrag. Skrevet av Jack Lloyd Sist oppdatert: 9. november, testet. Del 1. Gå til et Minecraft-kartnettsted. Hopp over denne metoden på Android. Velg et kart. Klikk på et kart du vil laste ned, Hvordan laste ned et minecraft-kart. Dette bør åpne kartets side, hvorfra du kan laste ned kartet. Klikk Last ned. Denne knappens plassering vil avhenge av nettstedet, så rull ned hvis du ikke finner Last ned-knappen.


For noen kartsider kan det hende du må klikke på en annen lenke eller et kartbilde før du kan klikke Last ned. Du må kanskje også Hvordan laste ned et minecraft-kart HOPPE AD i øverste høyre hjørne av siden for å fortsette til nedlastingssiden etter å ha klikket på Last ned. Vent til kartet er ferdig nedlastet. Når kartets ZIP- eller RAR-mappe er ferdig nedlastet til datamaskinen din, kan du fortsette. Pakk ut mappen. Hvis du bruker en Windows-datamaskin, må du pakke ut filene fra mappen før du kan installere kartet. På en Mac kan du enkelt dobbeltklikke på mappen for å pakke den ut. Åpne den utpakkede kartmappen. Dobbeltklikk på mappen for å åpne den. Det vil være en annen mappe inni. Dobbeltklikk på mappen inne i kartmappen.


Dette vil mest sannsynlig åpne til en mappe full av filer og mapper, inkludert flere mapper merket DIM1 og DIM. I så fall er mappen du nettopp åpnet mappen du må kopiere. Velg kartmappen. På Windows må du først klikke på "Tilbake"-knappen øverst til venstre i filutforskeren. Klikk på kartmappen for å velge den. Kopier kartmappen. Nå som du har kopiert kartmappen, kan du fortsette å installere den på datamaskinen eller smarttelefonen. På en Mac kan du også klikke på Rediger øverst til venstre på skjermen og deretter klikke på Kopier i rullegardinmenyen. Del 2. Åpne Minecraft Launcher. Dobbeltklikk på Minecraft-programikonet, som ligner en smussblokk med en grønn gresstue på den. Det er i øvre høyre hjørne av Minecraft launcher-vinduet.


Hvis du gjør det, vises en meny øverst i vinduet. Klikk på Startalternativer. Dette alternativet er øverst til høyre på startmenyen. Aktiver avanserte innstillinger. Klikk på den grå bryteren under overskriften "Avanserte innstillinger", og klikk deretter OK på Java-advarselen. Det er nær toppen av siden. Hvordan laste ned et minecraft-kart bryteren "Spillkatalog". Det er på venstre side av siden. Hvis du klikker på den, blir bryteren grønn. Åpne Minecraft-spillmappen. Klikk på den grønne, høyrevendte pilen på Hvordan laste ned et minecraft-kart siden av "Spillkatalog"-raden midt på siden. Dette vil åpne Minecraft-spillmappen. Du kan lukke Minecraft-starteren på dette tidspunktet, Hvordan laste ned et minecraft-kart. Denne mappen er inne i spillmappen. Hvis du dobbeltklikker på den, åpnes Minecraft-lagringsmappen. Legg til kartmappen din. Hvis du gjør det, limes kartmappen inn i lagringsmappen, og pass på at du trykker på lagringsknappen som legger den til dine lagrede verdener.


Du kan nå velge kartet som alle andre lagrede kart i Singleplayer-menyen. På en Mac kan du også klikke på Rediger og deretter klikke på Lim inn element. Del 3.


Les mer




Last ned pubg for PC


Opprett en konto. Hvordan laste ned et Minecraft-kart? Skrevet av:. 한국어: 마인크래프트의 지도를 다운로드하는 방법. Når kartets ZIP- eller RAR-mappe er ferdig nedlastet til datamaskinen din, kan du fortsette. Ved å registrere deg godtar du å motta e-poster i henhold til våre retningslinjer for personvern. Klikk på navnet på et kart for å lære Hvordan laste ned et minecraft-kart om det.

No comments:

Post a Comment